Nu kan du få rabat på din varmepumpe, hvis du er boligkunde i Nykredit

Øget fokus på klima, tårnhøje energipriser og regeringens ambition om, at Danmark skal være uafhængig af olie og gas. Mange boligejere vender for tiden blikket mod mere energivenlige måder at varme boligen op på, og i Nykredit står vi klar til at hjælpe vores kunder med at gøre det muligt at droppe gas- eller oliefyret og erstatte det med en varmepumpe.

I Nykredit har vi indgået aftale med to virksomheder, som leverer og installerer varmepumper. Derfor kan du som kunde nu få rabat, hvis du køber din varmepumpe hos en af disse leverandører, og du har din boligfinansiering hos Nykredit, bruger os som bank i hverdagen eller er Private Banking-kunde.

De to leverandører er:

Se udvalgte varmepumper hos OK

Se udvalgte varmepumper hos Energiland

Kontakt os

Skriv direkte til din rådgiver i netbanken eller ring til vores kundeservice på 70 10 90 00, hvis du er interesseret i at købe en varmepumpe hos enten OK eller Energiland med Nykredit-rabat.

Sådan hjælper vi dig af med gas og olie

Få overblikket over, hvordan du – ud over rabat på varmepumper – som kunde kan få hjælp til at skifte til en mere energivenlig opvarmning af din bolig.

Læs mere: Sig farvel til olie og gas

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Boligprognose: Huspriserne stiger – og det bliver de ved med

Den nyeste boligprisprognose er mere positiv end prognosen fra juli. Meget tyder på, at huspriserne vil stige i resten af 2023, og at de vil fortsætte opad stille og roligt de næste to år. Læs mere om forventningerne til boligmarkedet her.
Privatøkonomi | 3 min

Farvel til 1000-kronesedlen – men først i 2025

Nationalbanken har besluttet, at 1000-kronesedlen ikke længere vil være gyldig efter 31. maj 2025. Samtidig hjemkalder Nationalbanken alle seddelserier fra før 2009.
Privatøkonomi | 7 min

Fem ting, du bør huske inden årsskiftet

Der er kun få uger til, at vi skal tage endegyldigt afsked med 2023 og skyde nytåret ind. Inden da er der dog fem ting, du bør forholde dig til. Læs med her – der kan være penge at spare.