Bliv grønnere kørende

Skift til elbil

Overvejer du at købe en elbil, så kan vi hjælpe dig med finansiering af både elbil og ladestander samt en attraktiv elbilforsikring gennem vores samarbejdspartner Privatsikring.

Rabat på ladestander fra OK

El stand

Er du på jagt efter en elbil-ladestander til hjemmeadressen? Vi samarbejder med OK, der giver en særlig rabat til Nykredit-kunder på køb og leje af elbil-ladestander. OK tilbyder komplette pakkeløsninger, der passer til netop dine behov.

Hør mere om dine grønne muligheder

Vil du vide mere om dine muligheder i Nykredit for at blive grønnere kørende? Udfyld vores kontaktformular her på siden, så hører du fra os hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Bliv kontaktet

Flere grønne tiltag:

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.

Bestil et Energitjek af din bolig

Med et Energitjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Drop gasfyret, og få 10.000 kr. i tilskud

Som Nykredit-kunde med realkreditlån i Totalkredit kan du få et tilskud, hvis du står overfor at skulle skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe.