Daglig bank

Der er mange aspekter af den daglige økonomi, man skal holde styr på. Fællesnævneren for dem alle er, at jo bedre et overblik man har over disse aspekter, jo nemmere bliver hverdagen. I Nykredit hjælper vi dig godt på vej og tilbyder en række muligheder og løsninger, der letter i hverdagen.

Få overblik

Mere luft i økonomien

Drømmer du om et større råderum, der giver plads til uforudsete udgifter eller mulighed for spontanitet i hverdagen? Din bolig kan være nøglen til at åbne døre og give dig mere luft i økonomien.

Forbrugsoverblik

Få overblik over dit forbrug og den daglige økonomi ved at oprette "Forbrugsagenter" i din netbank. De kan hjælpe dig med at holde styr på indtægter og udgifter.

Jeg vil gerne have mere tid i hverdagen

Når hverdagen ruller, og arbejds- og familieliv skal gå op i en højere enhed, drømmer mange om mere tid, men tror ofte, at det ikke er muligt. Et kig på økonomien kan dog gøre drømmen om mere tid til virkelighed.

Netbank og betalingsløsninger

Mange betalingsløsninger

MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Kontaktløse kort - du kan vælge mellem en række forskellige betalingsløsninger til din hverdag.

Netbanken – sådan gør du

I netbanken får du hurtigt overblik over din daglige økonomi. Få hjælp til funktionerne i netbanken og tips til at komme godt i gang.

MitNykredit til mobil og tablet

Når du installerer MitNykredit på din mobil eller tablet, kan du klare langt de fleste almindelige bankforretninger - uanset hvor du befinder dig.

Pas på dine oplysninger på nettet

It-kriminelle er meget aktive for tiden grundet corona-situationen, hvor mange danskere arbejder hjemmefra og handler online. Se, hvad du kan gøre for at undgå at ryge i svindlenes fælder.

Nu bliver nethandel mere sikkert

Har du lagt mærke til, at du skal godkende med MitID eller adgangskode, når du handler online? Det skyldes nye EU-sikkerhedskrav. Se, hvordan du henter og bruger MitID-appen her.

Sådan undgår du at blive udsat for svindel

Svindlerne har mange tricks i ærmet og en stor værktøjskasse, når det kommer til at franarre dig personlige oplysninger. Se, hvad du kan gøre for at passe på dine oplysninger og dine penge, og lær de forskellige svindeltyper at kende.

Større udgifter

Købe bil

Uanset om du drømmer om en ny eller brugt bil, er første skridt på vejen at få overblik over, hvordan du kan finansiere den.

Uforudsete udgifter

Går vaskemaskinen i stykker eller bryder bilen sammen? Det kan være rart at have lidt stående på kontoen, så budgettet ikke skrider.

Ud at rejse

Drømmer du om at tage en pause fra hverdagen og rejse ud og opleve verden i en længere periode? Så er det godt at starte planlægningen i god tid.