*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Investeringsmarkeder | 2 min

Morningstar: Nykredit nomineret i kategorien Bedste fondsselskab

Nykredit er som eneste danske kapitalforvalter nomineret til prisen for Bedste fondsselskab til Morningstar Awards for Investing Excellence 2024.

Nykredit

Hvert år kårer det uafhængige analyseinstitut Morningstar de bedste fonde og investeringsforeninger over hele verden. I år er Nykredit nomineret til hovedprisen Bedste fondsselskab sammen med amerikanske Wellington Management og norske Storebrand.

”Morningstar Awards for Investing Excellence er blandt de mest anerkendte kåringer i sektoren, og i Nykredit Asset Management er vi naturligvis stolte over at have været blandt vinderne de seneste seks år. Det vidner om en stærk og langsigtet performance på tværs af vores strategier, og viser, at vi lykkes med at navigere i skiftende markeder og skabe værdi for vores kunder. I år er vi særligt stolte over, at vi som den eneste danske kapitalforvalter er nomineret til hovedprisen Bedste fondsselskab”, udtaler Ralf Magnussen, direktør for Nykredit Asset Management.

Det er en opsummering af fondsselskabernes resultater i gennemsnit blandt alle deres fonde, der sælges i Danmark, der danner grundlag for tildelingen af prisen for bedste fondsselskab. Der er tale om en objektiv vurdering fra en af markedets mest velrenommerede aktører.

Morningstar Awards for Investing Excellence 2024 finder sted 8. marts.

Relaterede Artikler

Artikel Investeringsmarkeder
4 min

Brasilien: billigt marked og positive vinde

Brasiliansk økonomi har overrasket positivt på det seneste. En afgørende skattereform baner vej for et stemningsskift for aktiemarkedet, som placerer sig i den helt billige ende.

Artikel Investeringsmarkeder
3 min

Søvnige huspriser og overraskelser på lejlighedsmarkedet

Har du investeret i mursten, eller overvejer du at gøre det? Så læs med her, hvor boligøkonom Mira Lie Nielsen tager temperaturen på boligmarkedet med en dugfrisk boligprisprognose.

Artikel Investeringsmarkeder
3 min

Bekymret for at købe på toppen? Det kan koste dyrt