Morningstar: Nykredit nomineret i kategorien Bedste fondsselskab

Glaskuben med flag foran

Nykredit er som eneste danske kapitalforvalter nomineret til prisen for Bedste fondsselskab til Morningstar Awards for Investing Excellence 2024.

Hvert år kårer det uafhængige analyseinstitut Morningstar de bedste fonde og investeringsforeninger over hele verden. I år er Nykredit nomineret til hovedprisen Bedste fondsselskab sammen med amerikanske Wellington Management og norske Storebrand.

”Morningstar Awards for Investing Excellence er blandt de mest anerkendte kåringer i sektoren, og i Nykredit Asset Management er vi naturligvis stolte over at have været blandt vinderne de seneste seks år. Det vidner om en stærk og langsigtet performance på tværs af vores strategier, og viser, at vi lykkes med at navigere i skiftende markeder og skabe værdi for vores kunder. I år er vi særligt stolte over, at vi som den eneste danske kapitalforvalter er nomineret til hovedprisen Bedste fondsselskab”, udtaler Ralf Magnussen, direktør for Nykredit Asset Management.

Det er en opsummering af fondsselskabernes resultater i gennemsnit blandt alle deres fonde, der sælges i Danmark, der danner grundlag for tildelingen af prisen for bedste fondsselskab. Der er tale om en objektiv vurdering fra en af markedets mest velrenommerede aktører.

Morningstar Awards for Investing Excellence 2024 finder sted 8. marts.

Investor Insights indhold er alene udarbejdet til information og inspiration, og omtale af lande, selskaber og/eller fonde skal derfor ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Tal altid med en rådgiver, hvis du overvejer at foretage en investering, og få afdækket om en given investering passer til din investeringsprofil.

Vær desuden opmærksom på, at Investor Insights indhold ofte tager udgangspunkt i, hvad der aktuelt sker på markederne eller i samfundet, så bemærk altid datoen inden du eventuelt reagerer.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 2 min

Stigende oliepriser – vil det påvirke markedet?

Konflikten i Mellemøsten er med Israels angreb på Irans ambassade i Damaskus og Irans gengældelsesangreb mod Israel eskaleret de seneste uger. Eskaleringen har medført stigende oliepriser, men spørgsmålet er, om de stiger til et niveau, hvor det vil påvirke den globale økonomi.
Investeringsmarkeder | 2 min

ECB holder renten uændret – men forventes at lempe i juni

Den europæiske centralbank holdt helt som ventet renten uændret på torsdagens møde. Forventningen er fortsat, at ECB vil sænke renten i juni, mens prognosen for amerikansk rentenedsættelse skubbes fra juni til slut juli.
Investeringsmarkeder | 2 min

USA: Forventning om stort fald i jobvæksten fortoner sig

Den amerikanske jobvækst overrasker igen positivt. Dagens tal er dog ikke nødvendigvis en hovedpine for den amerikanske centralbank, som i højere grad har fokus på inflation.