Nykredit og Sparinvest vinder europæisk hovedpris

LipperFund

Nykredits datterselskab, Sparinvest, hædres igen i år internationalt med tildelingen af to Lipper Fund Awards, hvoraf den ene er en hovedpris. Med priserne anerkendes Sparinvests evne til at skabe langsigtede og risikojusterede afkast de seneste tre år i forhold til konkurrenter.

Sparinvest vinder hovedprisen Bedste generelle fondsforvalter i Europa samt prisen Bedste aktieforvalter blandt store forvaltere i Europa:

  • LSEG Lipper Fund Awards Winner Europe 2024, Best Overall Large Fund Family Group Over Three Years
  • LSEG Lipper Fund Awards Winner Europe 2024, Best Equity Large Fund Family Group Over Three Years

Ralf Magnussen, direktør i Nykredit Asset Management, glæder sig over priserne.

"I Nykredit og Sparinvest er vi selvfølgelig stolte over at vinde to Lipper Fund Awards. Ikke mindst er vi stolte over at modtage hovedprisen i konkurrence med fondsforvaltere over hele Europa. Priserne er en anerkendelse af, at vi  er lykkedes med at levere gode, konsistente langsigtede resultater til vores investorer, og netop dét er en kernemålsætning for os”.

Lipper Fund Awards har i mere end 30 år kåret de bedste kapitalforvaltere i 19 lande. Med priserne belønnes fonde og kapitalforvaltere for vedvarende resultater. Prismodtagerne har vist stabile og stærke risikojusterede afkast sammenlignet med konkurrenterne. Bag prisen står LSEG (London Stock Exchange Group), en af verdens største leverandører af finansielle nyheder, data og analyser.

Relaterede Artikler

Inspiration | 4 min

Gavekonto – en fordelagtig opsparingsmulighed

Gavekonto er en fordelagtig opsparingsmulighed for de fleste – særligt for dem, som allerede har indbetalt maksimum på en børneopsparing. Nu kan alle kunder i Nykredit oprette en Gavekonto.
Inspiration | 4 min

Konfirmation – her er den bedste gave, du kan gi’

Konfirmation er lig med fest og gaver til den unge - ofte også pengegaver. Formueekspert Jeanette Kølbek giver gode råd om pengegaver, opsparing og investering – og et tip til den bedste gave, du kan give din konfirmand.
Inspiration | 2 min

Nykredit er (stadig) danmarksmestre i Private Banking

Nykredit Private Banking vinder prisen Best Domestic Private Bank in Denmark 2024 ved finansmagasinet Euromoney ’s årlige prisuddeling, og er samtidig for sjette år i træk blandt vinderne til WealthBriefing Awards.