Bryllup: Gode råd til at holde budgettet

Flot slotsbryllup, romantisk havefest eller stor reception? Uanset hvilket bryllup du ønsker dig, bør du starte med at se på økonomien i det. Få de gode råd her.

Start med at lægge et budget

Det er en stor beslutning at blive gift, og mange vælger at fejre det med en bryllupsfest. Men hvordan realiserer du drømmebrylluppet uden at vælte budgettet?

Festen, brudekjolen, vielsesringene. Det er blot nogle af de udgifter, I skal overveje, når I skal lægge et budget for jeres bryllup. Inden da er det en god idé at overveje, hvor meget I samlet set vil bruge på jeres bryllup.

Find her en skabelon til at lave et budget over jeres bryllup.

Fakta om ægteskab

Spare op eller låne?

Når I kender budgettet for jeres bryllup, har I overblik over, om der mangler penge i regnestykket. Det kan være, I kan se, at der bliver behov for, at I sparer op i en periode. Det kan også være, at I beslutter jer for at låne penge til at finansiere jeres bryllup. Her er mulighederne flere, afhængigt af jeres økonomi.

Har I en bolig med friværdi, kan lånet muligvis finansieres som realkreditlån. Hvis I har behov for en fleksibel finansiering, kan en FriværdiKonto være en mulighed. I andre tilfælde kan et almindeligt forbrugslån være en løsning. Læs mere her