Tips og tricks

Bliv inspireret af andre

Vi har samlet en række tips, tricks og gode råd til dig om energirenovering og bæredygtig investering. Her kan du blive inspireret til at springe ud i en grønnere hverdag.

Guide: Kører en elbil langt nok til dig?

Hvor langt kører du til hverdag, og er du inderst inde bange for at løbe tør for strøm i en elbil? Find ud af, om en elbil kan dække dit behov.

Derfor skifter Mette aldrig tilbage til en fossildrevet bil

”Som familie er vi optagede af at bidrage med det, vi kan. Vi vil begge to gøre noget for den grønne omstilling og miljøet,” siger Mette.

Vi vil gerne fremtidssikre huset

Den originale 60’er-villa blev sat i stand fra kælder til kvist, og varmeregningen reduceret med over 60.000 kroner om året. En gennemgribende energirenovering har gjort Carsten Herreholms villa til en energimæssig superbolig.

Derfor valgte Hassan en elbil

Bilentusiasten måtte igennem flere overvejelser, før Hassan endte med at vælge en elbil. Men siden da har han ikke set sig tilbage, og nu står den på ture gennem Danmark og bilferie til Sydeuropa.

Anne og Richard har bygget sig bæredygtigt ud af deres livs boligkrise: "Vi har alle et ansvar for at vise en bedre vej"

Da en vandskade for fire år siden blotlagde store problemer i Anne og Richards hus på Amager, kunne de enten vælge at flygte eller tage fat. Det blev starten på den bæredygtige renovering.