Et grønnere Danmark

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad. Fordi Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit, kan du få en række fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder dem ForeningsFordele, og det er fx billige lån og løsninger til dig, der vil bo, køre og renovere grønnere.

Background image

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Få overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en grønnere hverdag, hvor du reducerer dit klimaaftryk.

Grøn opsparing med bonusrente

Sparer du op til energiforbedringer i boligen eller en elbil? På en Grøn opsparing med bonusrente får du lidt mere ud af dine penge.


Bæredygtige investeringer

Vil du investere bæredygtigt? Så kan du fx vælge vores svanemærkede fonde, der gør en forskel for både dig og samfundet.

Hvorfor er det grønnere?

Mand isolerer hus

Sammen kan vi gøre en forskel for den grønne omstilling. Vil du vide mere om, hvordan vores grønne lån og løsninger er med til at reducere klimabelastningen?


Nykredit er blandt de bedste ifølge bæredygtighedsindeks

Vi er glade og taknemmelige i Nykredit. En ny måling fra EPSI Rating viser nemlig, at tilfredsheden med Nykredits bæredygtighedsindsats stiger blandt både privatkunder og erhvervskunder.

Privatkunderne placerer Nykredit i top tre i EPSI’s bæredygtighedsindeks, der måler privatkundernes tilfredshed med bankernes bæredygtighedsindsats. Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit i år får en førsteplads i branchen.

Grønne fordele til din virksomhed

Medarbejder kigger på vindmøller

Som konkurrencedygtig virksomhed er det vigtigt at forholde sig til den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi rådgivning, sparring og grønne løsninger, der guider og støtter dig og virksomheden godt gennem omstillingen.


Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning.