Godt nyt til byggeivrige danskere: Ny type lån gør grundkøb billigere

Villahus

Har du udset dig en grund og er klar til at bygge drømmeboligen? Så er der gode nyheder. Nykredit lancerer et særligt attraktivt lån, der reducerer dine udgifter og giver dig ro til at fokusere på byggeprojektet.

Byggegrunden er udset, og for dit indre blik står huset allerede færdigt, nyt og skinnende. Du ved allerede, hvordan sofaen skal stå, og hvor billederne skal hænge. Du kan næsten ikke vente med at tage det første spadestik, så byggeriet kan komme i gang. Men hvordan skal byggegrunden finansieres? Det kan være svært at gennemskue den samlede økonomi, når du skal i gang med at bygge drømmeboligen. Og du står ikke alene. Antallet af danskere, der køber byggegrunde og bygger nye huse, er nemlig støt stigende.

Helhedsfinansiering gør lånet billigere

For at gøre boligprojektet billigere og mere overskueligt, introducerer Nykredit nu et lån til finansiering af byggegrunde. Lånet hedder en ByggegrundsKredit, og prisen er yderst attraktiv. Du betaler 0% i rente, mens du bygger, der er ingen oprettelsesomkostninger til Nykredit, og du kan låne op til 100% af byggegrundens værdi*.

Lånet er dog ikke for alle, fremhæver Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit.

”Nogle køber en grund og venter med at bygge på den. Andre køber en grund for at bygge drømmeboligen med det samme. Det er sidstnævnte gruppe, som vil være interesseret i denne type lån,” siger Henrik Rasmussen.

For at få fingrene i det attraktive lån, skal du altså være klar til at bygge på grunden kort tid efter, du har købt den. Derudover skal du finansiere selve byggeriet gennem Nykredit. Lånet forudsætter altså en form for helhedsfinansiering, hvor først grunden og derefter boligen finansieres hos Nykredit.

Foreningsejerskab kommer Nykredit-kunder til gode

Og når boligen skal finansieres, bliver det endnu mere attraktivt at være kunde i Nykredit, pointerer Henrik Rasmussen. Nykredits unikke foreningsejerskab gør det nemlig muligt at få en række særlige fordele. Vi kalder det ForeningsFordele.

”Med vores ForeningsFordele kan du fx få rabat på det realkreditlån og boliglån, som du typisk finansierer den færdige bolig med. Du kan derfor samlet se frem til finansiering af din nye bolig på helt unikke vilkår,” slutter Henrik Rasmussen.

Er ByggegrundsKredit for dig?

  • Er du ved at købe en byggegrund?
  • Er du klar til at bygge et hus på grunden?

Hvis du kan svare ja på begge spørgsmål, bør du overveje ByggegrundsKredit. Kontakt din rådgiver for at høre mere.

* Låneeksempel: Kreditbeløb 500.000 kr., Variabel debitorrente 0,0%, ÅOP 0,9%,
Løbetid 24 måneder, Månedlig ydelse 0 kr., Oprettelsesomkostninger til Nykredit 0 kr.,
Tinglysningsomkostninger 9.130 kr. Samlet beløb som skal betales tilbage 509.130 kr.
Der udstedes et nyt ejerpantebrev dækkende det fulde beløb. Kreditten forfalder til fuld indfrielse ved udløb. Ovenstående forudsætter, at du er Boligbank 360-, Boligbank 365- eller Private Banking-kunde i Nykredit.

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Tusindvis af boligejere har fået forkert skatterabat

Flere end 75.000 boligejere har fået tildelt en forkert skatterabat og er derfor blevet opkrævet for lidt i boligskat. Se, hvordan du skal forholde dig, hvis du er en af dem.
Bolig | 3 min

Sommerhus: Hvor meget kan du købe for?

For mange af os er sommerhusferier en del af vores barndomsminder. Det er ikke så sært, for i alt ligger der ca. 220.000 sommerhuse spredt langs kysterne i Danmark. Drømmer du om et sommerhus, så læs med og få et bud på, hvor meget du kan købe for.
Privatøkonomi | 3 min

Nykredit sætter indlånsrenten op

Er du privatkunde med din økonomi samlet i Nykredit, kan du se frem til at få 1,75% i rente på din lønkonto. Samtidig gør vi det endnu mere attraktivt for dig at spare op, fordi renten på opsparingskonti også bliver sat op.