Advisory & DCM

Nykredits specialiserede enhed for strategisk rådgivning med særligt fokus på selskaber inden for energi og infrastruktur. Vi rådgiver om M&A transaktioner og optimering af kapitalstruktur.

Advisory

Nykredits Advisory team fokuserer primært på energi og Infrastruktur sektoren i et forsøg på at kombinere markedsledende corporate finance rådgivningstjenester med en dyb forståelse af de lokale politiske, kommercielle og lovgivningsmæssige rammer i denne sektor.

Teamet arbejder på tværs af en bred produktpalette, herunder M&A, kapitalstrukturovervejelser samt strategisk og taktisk rådgivning på tværs af alle delsektorer inden for energi og Infrastruktur.

DCM

Debt Capital Markets teamet (DCM) arbejder på tværs af sektorer og er ansvarlig for at strukturere og arrangere gæld, enten som lån eller obligationer. Vi rådgiver om rejsning af gæld til opkøb, refinansiering samt omstrukturering af eksisterende gæld.

Vores mål er, at sikre den mest optimale løsning for vores kunder gennem rådgivning af både eksterne og interne investorer om arrangering af obligationer eller lån, eller en kombination heraf.