Driftstabsforsikring

En driftstabsforsikring fra Privatsikring giver økonomisk tryghed, når driften udfordres af en dækningsberettiget skade.

Driftstabsforsikringen dækker bl.a.:

  • Tabt omsætning ved en dækningsberettiget skade på det forsikrede løsøre og de forsikrede bygninger, som det forsikrede løsøre befinder sig i.
  • Udgifter til at mindske eller imødegå tab af dækningsbidrag til fx midlertidig etablering af ny adresse, leje af andet inventar, overtidsbetaling til genfremstilling af dokumenter og oprettelse af fx telefon- og netværksforbindelser.
  • Afhængigt af skaderisiko og evt. omfang af skade og tiden, det tager at genetablere driften, kan du tilvælge en dækningsperiode på henholdsvis, 6, 12, 18 eller 24 måneder.

Når driften svigter pga. en dækningsberettiget skade kan det betyde både store uforudsete omkostninger og tab for virksomheden. Driftstabsforsikringen hjælper jer til at genetablere driften og holde hjulene i gang.

Vi samarbejder med Privatsikring, der er ejet af Codan

Nykredits fornemste opgave er at give vores erhvervskunder økonomisk tryghed. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, hvis skader sker. Vi anbefaler forsikringsselskabet Privatsikring, der er kendt for deres professionelle forsikringsrådgivning, erfaringer med erhvervsmarkedet, attraktive priser og effektive skadesbehandling.

Hos Privatsikring er du en vigtig kunde, uanset din virksomheds størrelse. Derfor kontakter Privatsikring dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende.

Hør mere om erhvervsforsikringer fra Privatsikring

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde med Privatsikring.

Du kan finde mere information om driftstabsforsikring fra Privatsikring her.