Grønne ejendomme

Skal din virksomhed have en grønnere profil? Så kan du passende starte med at kigge på jeres eksisterende eller kommende erhvervsejendomme. I Nykredit hjælper vi dig med grønnere finansiering, lån og energioptimering.

Grønt Byggelån til nybyggeri og energirenovering

Få attraktiv mellemfinansiering med et Grønt Byggelån, når du bygger nye, energivenlige ejendomme, almene boliger, energirenoverer eller opfører et vedvarende energianlæg.

Lån billigt med grønne obligationer

Vælg grønne realkreditobligationer til finansiering af energivenlige ejendomme og andre grønne aktiver.

Nyt projekt skal fremme grøn omstilling i ejendomsbranchen

Vidste du, at bygge- og ejendomsbranchen står for ca. 30 % af det danske CO2-udslip? Eller at alle Danmarks bygninger står for ca. 40 % af det danske energiforbrug?

Realkreditfinansiering af solcelleanlæg

Vil du energioptimere din erhvervsejendom ved hjælp af solceller? Så har du mulighed for at medfinansiere solcelleanlæg via et realkreditlån.

Få et lån til udskiftning af varmekilde

Skal du skifte gas- eller oliefyret ud med varmepumpe eller fjernvarme i din beboelsesejendom? Så har du mulighed for at få finansieret projektet oprettelsesgebyrer og tinglysningsafgift.

Få en grønnere erhvervsejendom med Nykredit ErhvervsBank

I Nykredit hjælper vi dig og din virksomhed med at give din erhvervsejendom en grønnere profil.  

Vi kan hjælp dig med grønne obligationer til finansiering af ejendomskøb, Grønt Byggelån til almene boliger og realkreditfinansiering af solcelleanlæg.

Husk, du altid er velkommen til at tage fat i din erhvervsrådgiver i netbanken eller ringe til Kundeservice Erhverv på 70 10 90 10. Du kan også udfylde denne formular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.