Realisér dine og familiens fremtidsplaner

Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere din families fremtidsplaner.

Indgår familiens fremtidsplaner i din forretningsplan?

Din forretningsplan skal også tage højde for private planer. Lad os hjælpe dig med at målrette, hvordan overskuddet i din praksis/klinik udvikles og forvaltes bedst muligt – både til gavn for din praksis og for dig og din familie.

Vi sætter dig sammen med en formuespecialist, som arbejder i feltet mellem dit erhverv og din privatøkonomi. Formuespecialisten arbejder tæt sammen med din personlige rådgiver, så rådgivningen også her er sikret et solidt indblik i branchen og din hverdag.

Vi stiller en række scenarier op, der rummer planer og muligheder, og lægger en konkret plan for din formue, som går på tværs af privat- og erhvervsøkonomi. Planen justeres og følges op på løbende, så du konstant har et brugbart overblik og et realistisk billede af fremtiden.

Du får:

  • En formuespecialist, der har indblik i branchen
  • En konkret plan for, hvordan du udvikler din formue, så de planer du og din familie har til fremtiden, kan realiseres. I planen ser vi bl.a. på: Hvordan påvirkes likviditeten? Hvilke fremtidsplaner har du og din familie? Hvad prioriterer I højest, og skal der spares op til det? Hvordan jonglerer du i feltet mellem din praksis/klinik og privat? Hvilke skattemæssige udfordringer skal du være opmærksom på?

Vil du vide mere?

I Nykredit får du en stærk sparringspartner. Vi har specialuddannede rådgivere til at rådgive inden for sundhedssektoren. Vil du vide mere – og i kontakt med en rådgiver i dit område - er du velkommen til at kontakte Faglig koordinator Annette Plesner Steenstrup på 44559889.

Kom godt videre

Skal du købe eller sælge din egen praksis/klinik?

Der er mange ting at tage stilling til ved køb eller salg. Vi kender alle spørgsmålene og hjælper dig med at finde de bedste svar.

Udnyt potentialet i din klinik/praksis

Få sparring hvert eneste skridt på vejen mod at forløse potentialet i din klinik/praksis.