Realisér dine og familiens fremtidsplaner

Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere din families fremtidsplaner.

Indgår familiens fremtidsplaner i din forretningsplan?

Din forretningsplan skal også tage højde for private planer. Lad os hjælpe dig med at målrette, hvordan overskuddet i din praksis/klinik udvikles og forvaltes bedst muligt – både til gavn for din praksis og for dig og din familie.

Vi sætter dig sammen med en formuespecialist, som arbejder i feltet mellem dit erhverv og din privatøkonomi. Formuespecialisten arbejder tæt sammen med din personlige rådgiver, så rådgivningen også her er sikret et solidt indblik i branchen og din hverdag.

Vi stiller en række scenarier op, der rummer planer og muligheder, og lægger en konkret plan for din formue, som går på tværs af privat- og erhvervsøkonomi. Planen justeres og følges op på løbende, så du konstant har et brugbart overblik og et realistisk billede af fremtiden.

Du får:

  • En formuespecialist, der har indblik i branchen
  • En konkret plan for, hvordan du udvikler din formue, så de planer du og din familie har til fremtiden, kan realiseres. I planen ser vi bl.a. på: Hvordan påvirkes likviditeten? Hvilke fremtidsplaner har du og din familie? Hvad prioriterer I højest, og skal der spares op til det? Hvordan jonglerer du i feltet mellem din praksis/klinik og privat? Hvilke skattemæssige udfordringer skal du være opmærksom på?

Vil du vide mere?

I Nykredit får du en stærk sparringspartner. Vi har specialuddannede rådgivere til at rådgive inden for sundhedssektoren. Vil du vide mere – og i kontakt med en rådgiver i dit område - er du velkommen til at kontakte Faglig koordinator Annette Plesner Steenstrup på 44559889.

Kom godt videre

Skal du købe eller sælge din egen praksis/klinik?

Der er mange ting at tage stilling til ved køb eller salg. Vi kender alle spørgsmålene og hjælper dig med at finde de bedste svar.
Læs mere om køb og salg

Udnyt potentialet i din klinik/praksis

Få sparring hvert eneste skridt på vejen mod at forløse potentialet i din klinik/praksis.
Se dine muligheder