Udnyt potentialet i din klinik/praksis

Få sparring hvert eneste skridt på vejen mod at forløse potentialet i din klinik/praksis.

Kan du gøre det bedre med samme indsats?

I en travl hverdag på en klinik eller i en praksis bliver planer ofte ved tanken. Lad os hjælpe med at gøre dine tanker konkrete, effektive og nemme at føre ud i livet.

Vi afdækker potentialet i hele din forretning. Ikke kun økonomien. Med i bagagen har vi nemlig stor viden om nye muligheder og tendenser i sundhedssektoren og så vi ser også på patientgrundlag, praksistype, ydelser, personale m.m.

Handlingsplan

Målet er enkelt. At identificere uudnyttet potentiale og fastlægge de konkrete skridt, der skal tages mod målet. Det hele ender i en handlingsplan, som giver dig overblik, ro og retning, så du kan nå din målsætning om vækst og samtidig koncentrere dig om dine patienter/kunder.

Du får:

  • En personlig rådgiver med indgående viden om den primære sundhedssektor og udviklingen inden for branchen.
  • En plan for, hvad du bør gå videre med og hvordan, som b.la. tager udgangspunkt i; Hvad ønsker du at opnå? Hvad fungerer godt? Hvad skal udvikles? Hvor er din praksis om tre år?

Vil du vide mere?

I Nykredit får du en stærk sparringspartner. Vi har specialuddannede rådgivere til at rådgive inden for sundhedssektoren. Vil du vide mere – og i kontakt med en rådgiver i dit område - er du velkommen til at kontakte Faglig koordinator Annette Plesner Steenstrup på 44559889.

Kom godt videre

Realisér dine og familiens fremtidsplaner

Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere din families fremtidsplaner.

Skal du købe eller sælge din egen praksis/klinik?

Der er mange ting at tage stilling til ved køb eller salg. Vi kender alle spørgsmålene og hjælper dig med at finde de bedste svar.