Seneste nyt om kort og erhvervsnetbanken

Mand står ved vinduet med sin laptop

Læs seneste nyt om kort og erhvervsnetbanken.

11. juli 2023

ESG i netbanken: Se både nøgletal og samlet score

Nykredit har lanceret ny digital løsning i dit Investeringsoverblik i erhvervsnetbanken. Her kan du nu se en grøn, gul eller rød prik, som på en skala fra 1-10 indikerer dine investeringers samlede ESG-score. Det giver dig et overblik over, hvor ansvarlige dine investeringer er.

Ønsker du at dykke ned i de enkelte ESG-nøgletal, der ligger til grund for den samlede score, kan du også nemt det – både på både depotniveau og på de enkelte papirer i din portefølje.

Screenshot_ESG.png

Adgang til offentlige dokumenter/e-Boks linker til mit.dk

I en periode har virksomheder ikke haft adgang til offentlige dokumenter. Adgangen er genoprettet, så nu bliver du igen automatisk linket videre fra e-Boks til mit.dk, når du har brug for adgang til offentlige dokumenter.Screenshot_Eboks.png

Log på med QR-kode

Når du logger på netbanken via pc/Mac eller tablet, kræver MitID-appen fremover, at du scanner skærmens QR-kode med din mobil. Scanningen forudsætter, at du sidder ved den skærm, hvor der godkendes – og det er med til at gøre erhvervsnetbanken mere sikker for dig.

Screenshot_MitId-qr.png

4. maj 2023

Se konti i andre pengeinstitutter

Nu kan du få adgang til at se alle din virksomheds konti i hele Norden, så du har overblik over virksomhedens samlede likviditet – på tværs af valuta og nordiske landegrænser. Adgangen betyder, at du både kan se saldi, posteringer og posteringsoplysninger. Desuden kan du udlæse posteringsoplysningerne i csv-format. Du betaler ikke særskilt gebyr for denne service.

Kontakt din rådgiver eller ring til Erhvervsservice på 70 10 90 10, hvis du er interesseret i at få adgang.

Vær opmærksom på, at det er en forudsætning, at du har netbank-adgang til hvert af de pengeinstitutter, der fører de relevante konti i Norden.

Scan indbetalingskort i mobilbanken

Fremover kan du vælge at scanne indbetalingskortets kodelinje i stedet for selv at indtaste den.

Scanningen sker via mobiltelefonens kamera og gør det ikke kun nemmere og hurtigere at registrere betalingen, men mindsker også risikoen for fejlindtastninger.

Du kan scanne kodelinjer på indbetalingskort, så snart du har hentet seneste version af appen MitNykredit Erhverv.

Bank Connect-betalinger: Godkendelser og rettelser

Du kan nu godkende betalinger oprettet i Bank Connect uden at skulle godkende hele gruppen samtidig. Det gælder i de tilfælde, hvor filen fra dit økonomisystem sendes til godkendelse i netbanken som enkeltbetalinger. Hvis filen derimod sendes til godkendelse som en sumdebitering, der hæves i ét beløb, skal hele gruppen godkendes samtidig.

Desuden kan du nu rette i ikkegodkendte Bank Connect-betalinger i netbankens udbakke. Vær dog særligt opmærksom på at aftale dine rettelser med din ERP-leverandør, inden du retter. Så sikrer du, at oplysningerne i hhv. netbanken og ERP-systemet stemmer overens.

Relaterede Artikler

Erhverv | 3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Erhverv | 2 min

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.
Erhverv | 3 min

Sådan kan du som selvstændig optimere pensionsopsparingen

Knap 200.000 danskere arbejder i egen virksomhed som selvstændige, og mange driver deres virksomhed som en personligt ejet virksomhed med brug af den såkaldte virksomhedsskatteordning. Er du er en af dem, så har du en rigtig god mulighed for at optimere din pensionsopsparing.