*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Erhverv | 2 min

Nykredit tager førstepladsen i bæredygtighedsindeks

Nykredit tager topplaceringen i EPSI’s Bæredygtighedsindeks 2023 Erhverv. Indekset viser danske erhvervsbankkunders tilfredshed med bankernes bæredygtighedsindsats.

Nykredit

Nummer 1 på EPIS’s Bæredygtighedsindex ifølge erhvervskunderne. Det stempel tager Nykredit med sig fra Bæredygtighedsindekset 2023 Erhverv, som EPSI Rating har udarbejdet.

Igen i år har EPSI Rating bedt danske erhvervskunder vurdere bankernes bæredygtighedsindsats, og Nykredit går 4,7 indekspoint frem og indtager en solid førsteplads med 68,5 point. Branchegennemsnittet ligger på 60,3 point, og det er steget 3,9 indekspoint siden sidste år.

Erhvervskunderne vurderer især kommunikationen af bæredygtighedsemner i Nykredit til at ligge langt over branchegennemsnittet. Men Nykredit ligger også godt over gennemsnittet i spørgsmålene om at ’investere i bæredygtig vækst for fremtidige generationer’, at ’stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning’ og ved ’at tage samfundsansvar’.

”Det er vigtigt for os som foreningsejet virksomhed at bidrage til udviklingen mod et grønnere samfund. Derfor har vi indrettet vores forretning, så det altid er nemt og attraktivt at træffe grønne valg, og på den måde er bæredygtighedsdagsordenen en integreret del af vores forretning. Derfor er vi også utroligt glade for, at vores kunder endnu en gang har vurderet os til at være blandt de banker, som de mener er allerbedst, når det kommer til bæredygtighedsindsatsen i branchen. Det viser, at vores strategiske tilgang til klima- og miljøspørgsmål bliver set og hørt, og at vores kunder sætter pris på at være en del af en foreningsejet bank, der ønsker at være Danmarks samfundsansvarlige finansielle virksomhed,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør for Banking i Nykredit, og fortsætter:

Vi lancerer løbende nye tiltag, så vi kan løfte vores grønne indsats, og vi ønsker hele tiden at gøre det nemmere for vores kunder at bevæge sig i en mere klimavenlig retning. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi scorer højest i undersøgelsen blandt erhvervskunder, for vi tror på, at det er sammen med kunderne, vi for alvor kan gøre en forskel.”

I september udkom den årlige kundetilfredshedsmåling fra EPSI Rating. Også her blev Nykredit nummer 1, når det gælder tilfredshed hos erhvervskunder. Læs historien her.

Vil du kontaktes?

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Relaterede Artikler

Artikel Erhverv
3. juni, 2024

Gode råd til at undgå CEO fraud

Også virksomheder kan blive ramt, når kriminelle fx udgiver sig for at være chefen og beder om store pengeoverførsler - også kaldet direktørsvindel eller CEO fraud.
Artikel Erhverv
18. marts, 2024

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Artikel Erhverv
29. november, 2023

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.