Ny måling: Nykredit er årets bæredygtige højdespringer

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.

I en ny måling, hvor bankkunderne vurderer bankernes bæredygtige indsatser, går Nykredit i år markant frem.

Spørgsmål om bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed bliver stadig vigtigere for forbrugere, organisationer og virksomheder. EPSI Ratings bæredygtighedsindeks stiller skarpt på, hvordan kunderne oplever bankernes bæredygtighedsindsatser. Her er Nykredit med helt i toppen på en sikker andenplads og langt over branchens gennemsnit.

Som den eneste af to banker, er Nykredit gået frem i målingen sammenlignet med sidste år. Samtidig er Nykredit den bank, der har haft den største fremgang.

”Den største forskel, vi i Nykredit kan gøre for den grønne omstilling, kan vi gøre sammen med vores kunder. Målingen fra EPSI bekræfter mig i, at vi udvikler nogle bæredygtige løsninger, som passer til vores kunder,” siger Tonny Thierry Andersen, der er koncerndirektør i Nykredit.

Du kan blive klogere på EPSI's bæredygtighedsindeks for Danske banker her:

Hvad måler bæredygtighedsindekset?

Bæredygtighedsindekset er baseret på ny forskning af EPSI Rating Group og Svenskt Kvalitetsindeks. Forskningen har fokuseret på, hvad der har betydning for bæredygtighedsindsatser i forbrugernes øjne. Særligt tre temaer har stor betydning: Om virksomhederne investerer med fremtidige generationer for øje, om virksomhederne stræber efter økonomisk succes uden at give afkald på sociale og miljømæssige faktorer, og om virksomheden tager samfundsansvar (etisk, miljømæssigt, økonomisk og socialt).

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Nykredit justerer renten på billån - og lancerer nyt lån for plugin-hybridbiler

Oven på de seneste rentestigninger tilpasser Nykredit nu renten på billån. Samtidig lancerer Nykredit et nyt lån for plugin-hybridbiler, så Grønt Billån fremadrettet kun gælder for el- og brintbiler.
Privatøkonomi | 4 min

Forskudsopgørelse – det skal du være opmærksom på

Man bør altid tjekke sin forskudsopgørelse igennem, men i år er det en god idé at være ekstra grundig. Privatøkonom og formueekspert i Nykredit Jeanette Kølbek fortæller her, hvad du skal være særligt opmærksom på.
Bolig | 5 min

Fra nytår bliver disse boligejere ramt af højere renter – fra flere sider

Har du et F-kort-lån i Totalkredit? I så fald betyder det, at din månedlige ydelse snart vil stige. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan stigningerne berører dig, og hvor meget ekstra du skal betale.