Ny måling: Nykredit er årets bæredygtige højdespringer

Vindmøller i solskin

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.

I en ny måling, hvor bankkunderne vurderer bankernes bæredygtige indsatser, går Nykredit i år markant frem.

Spørgsmål om bæredygtighed, miljø og social ansvarlighed bliver stadig vigtigere for forbrugere, organisationer og virksomheder. EPSI Ratings bæredygtighedsindeks stiller skarpt på, hvordan kunderne oplever bankernes bæredygtighedsindsatser. Her er Nykredit med helt i toppen på en sikker andenplads og langt over branchens gennemsnit.

Som den eneste af to banker, er Nykredit gået frem i målingen sammenlignet med sidste år. Samtidig er Nykredit den bank, der har haft den største fremgang.

”Den største forskel, vi i Nykredit kan gøre for den grønne omstilling, kan vi gøre sammen med vores kunder. Målingen fra EPSI bekræfter mig i, at vi udvikler nogle bæredygtige løsninger, som passer til vores kunder,” siger Tonny Thierry Andersen, der er koncerndirektør i Nykredit.

Du kan blive klogere på EPSI's bæredygtighedsindeks for Danske banker her:

Hvad måler bæredygtighedsindekset?

Bæredygtighedsindekset er baseret på ny forskning af EPSI Rating Group og Svenskt Kvalitetsindeks. Forskningen har fokuseret på, hvad der har betydning for bæredygtighedsindsatser i forbrugernes øjne. Særligt tre temaer har stor betydning: Om virksomhederne investerer med fremtidige generationer for øje, om virksomhederne stræber efter økonomisk succes uden at give afkald på sociale og miljømæssige faktorer, og om virksomheden tager samfundsansvar (etisk, miljømæssigt, økonomisk og socialt).

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Boligejere får samme F1-rente som sidste år

Spændingen er udløst. Er du en af de ca. 12.000 boligejere med F1-lån i Totalkredit, så ligger det nu fast, hvad du skal betale i rente pr. 1. april 2024 og et år frem.
Privatøkonomi | 4 min

Er du husejer – så bliver din bolig (nok) mere værd i år

Der er udsigt til stigende huspriser i år, fortæller vores boligøkonom Mira Lie Nielsen, der også ser på lejlighedspriserne, der er anderledes uforudsigelige. Og drømmer du om sommerhus – ja, så bliver det heller ikke i år, at de kommer på udsalg.
Privatøkonomi | 2 min

Nykredit udbetaler igen millionbeløb i KundeRabat

Måske er du en af dem, der skal holde øje med, hvad der triller ind på NemKontoen 23. januar. For den dag udbetaler vi igen KundeRabat til rigtig mange kunder.