EKF - Danmarks Eksportkredit

Nykredit samarbejder med EKF Danmarks Eksportkredit for at hjælpe danske eksportører.

Er du eksportør af et kapitalgode (maskiner/udstyr)

Med en SMV-garanti fra EKF kan du tilbyde dine udenlandske kunder en finansieringsløsning i op til 5 år, hvilket øger din konkurrencedygtighed. En forudsætning er, at EKF godkender den udenlandske kunde. 

Så snart du har leveret, kan Nykredit afkøbe din fordring på den udenlandske kunde, og dermed udbetale beløbet til dig. Herefter får din udenlandske kunde op til 5 års kredit.

Se hvordan SMV-garantien fra EKF hjælper danske Roll-o-Matic med at tiltrække nye udenlandske kunder

En af de store fordele ved denne løsning er, at din udenlandske kunde ikke skal bruge sine lokale bankrammer for at få finansieringen.

Er du eksportør - eller underleverandør til en eksportør

Har du brug for ekstra kreditrammer i Nykredit, så kan en eksportkaution fra EKF stillet over for Nykredit, være en del af løsningen.
Eksportkautionen fra EKF kan dække: almindelige driftsfaciliteter og garantirammer, og faciliteter til konkrete eksportordrer.

Vil du investere i nye produktionsfaciliteter i Danmark eller til datterselskaber i udlandet,  har EKF mulighed for at stille en eksportkaution for et anlægslån i Nykredit.

Kontakt Nykredit, hvis du vil høre mere om mulighederne eller læs mere på EKF's hjemmeside (nyt vindue).

Kom godt videre

FX Online – Valutahandel i Nykredit

FX Online er Nykredits online handelsplatform til dig, som har et erhvervsmæssigt behov for at handle og/eller afdække valutaflow og valutarisici.
FX Online – Valutahandel i Nykredit

Trade Finance

I Nykredit har vi ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet. Du får hjælp til at afdække nogle af de risici, der kan opstå, når der handles med udlandet.
Læs mere om Trade Finance

Betalinger til og fra udlandet

Når det drejer sig om betalinger til og fra udlandet, har Nykredit stor ekspertise på en lang række områder.
Se dine muligheder