Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

Nykredit samarbejder med EIFO for at hjælpe danske eksportører.

Er du eksportør af et kapitalgode (maskiner/udstyr)

Med en SMV-garanti fra EIFO kan du tilbyde dine udenlandske kunder en finansieringsløsning i op til 5 år, hvilket øger din konkurrencedygtighed. En forudsætning er, at EIFO godkender den udenlandske kunde. 

Så snart du har leveret, kan Nykredit afkøbe din fordring på den udenlandske kunde, og dermed udbetale beløbet til dig. Herefter får din udenlandske kunde op til 5 års kredit.

En af de store fordele ved denne løsning er, at din udenlandske kunde ikke skal bruge sine lokale bankrammer for at få finansieringen.

EIFO_grafik_nr1_19022024.png

Er du eksportør - eller underleverandør til en eksportør

Har du brug for ekstra kreditrammer i Nykredit, så kan en eksportkaution fra EIFO stillet over for Nykredit, være en del af løsningen.
Eksportkautionen fra EIFO kan dække: almindelige driftsfaciliteter og garantirammer, og faciliteter til konkrete eksportordrer.

Vil du investere i nye produktionsfaciliteter i Danmark eller til datterselskaber i udlandet, har EIFO mulighed for at stille en eksportkaution for et anlægslån i Nykredit.

Kontakt Nykredit, hvis du vil høre mere om mulighederne eller læs mere på EIFO's hjemmeside .

EIFO_grafik_nr2_19022024.png

Kom godt videre

FX Online – Valutahandel i Nykredit

FX Online er Nykredits online handelsplatform til dig, som har et erhvervsmæssigt behov for at handle og/eller afdække valutaflow og valutarisici.

Trade Finance

I Nykredit har vi ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet. Du får hjælp til at afdække nogle af de risici, der kan opstå, når der handles med udlandet.

Betalinger til og fra udlandet

Når det drejer sig om betalinger til og fra udlandet, har Nykredit stor ekspertise på en lang række områder.