*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Erhverv | 3 min

Sæt turbo på den grønne omstilling med Grøn Transport Leasing

Nykredit Leasing lancerer nu et tiltag, der gør det billigere for virksomheder at lease erhvervskøretøjer, der kører 100% på el eller brint.

Nykredit

Hvis jeres virksomhed leaser erhvervskøretøjer, og I ønsker at speede den grønne omstilling op, er der nu hjælp at hente hos Nykredit Leasing. Med det nye tiltag Grøn Transport Leasing kan I nemlig - på meget attraktive vilkår - lease erhvervskøretøjer, der udelukkende kører på el eller brint – og det kan ske helt uden etableringsomkostninger.

Jeg er rigtig glad for, at vi med Grøn Transport Leasing kan give vores erhvervskunder endnu en håndsrækning på vejen til den grønne omstilling og hjælpe dem i deres transition til en lavemissionsøkonomi. Den nye finansieringsmulighed gør det økonomisk attraktivt at lease biler, der kører på grønne energiformer fremfor konventionelle biler, som er en større belastning for klimaet. Og så bidrager det også til den enkelte virksomheds grønne image. Det er en parameter, der bliver mere og mere vigtig for de fleste virksomheder”, siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Godt for både virksomheden - og Danmark

For den enkelte virksomhed kan Grøn Transport Leasing bane vejen for beslutningen om helt at overgå til erhvervskøretøjer uden direkte udledning af CO2, fordi det ganske enkelt er en billigere løsning. I et større perspektiv kan den nye finansieringsmulighed være med til at bidrage til, at Danmark lever op til CO2-reduktionen på 70% inden 2030.

"Den nye finansieringsmulighed gør det økonomisk attraktivt at lease biler, der kører på grønne energiformer fremfor konventionelle biler, som er en større belastning for klimaet."
Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Hvem kan bruge Grøn Transport Leasing?

Alle virksomheder, der vil lease erhvervskøretøjer med nulemissions-teknologi, kan få glæde af Grøn Transport Leasing. Men er du bank- og/eller realkreditkunde i Nykredit, får du særligt fordelagtige vilkår med Grøn Transport Leasing.

Der er kun to betingelser:

  1. Grøn Transport Leasing tilbydes til nulemissions-varebiler, lastbiler, trucks og busser, der lever op til de krav, som EU’s taksonomi for mere miljøvenlige køretøjer foreskriver. Det vil sige køretøjer, der kører på el eller brint.
  2. Leasingaftalen kræver normal kreditvurdering hos Nykredit Leasing.

Er du erhvervskunde hos os, kan du oprette aftalen uden etableringsgebyrer, og du får attraktive vilkår og betingelser. Du kan vælge mellem en leasingaftale med fast eller variabel ydelse.

Relaterede Artikler

Artikel Erhverv
3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.

Artikel Erhverv
2 min

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.

Artikel Erhverv
3 min

Sådan kan du som selvstændig optimere pensionsopsparingen

Knap 200.000 danskere arbejder i egen virksomhed som selvstændige, og mange driver deres virksomhed som en personligt ejet virksomhed med brug af den såkaldte virksomhedsskatteordning. Er du er en af dem, så har du en rigtig god mulighed for at optimere din pensionsopsparing.