*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1
Artikel Erhverv | 2 min

Attraktivt at låne til udskiftning af varmekilde

Nu er det blevet ekstra attraktivt for dig som som erhvervs- og landbrugskunde at låne til at udskifte gas- eller oliefyret med fx en varmepumpe til erhvervsejendomme, der er godkendt til privatbeboelse.

Nykredit

Den 1. maj lød startskuddet til den såkaldte Fyr dit fyr-aftale, som skal være med til at fremme omstillingen fra gas- og oliefyr til varmepumpe og fjernvarme. I Nykredit bakker vi naturligvis op om aftalen, der er indgået mellem regeringen og landets penge- og realkreditinstitutter. Aftalen giver ekstra gode lånevilkår, når gas- eller oliefyret udskiftes med varmepumpe eller fjernvarme. Det skyldes, at lån til dette formål nu er fritaget for tinglysningsafgift.

Fri for oprettelsesgebyr og tinglysningsafgift

For dig, der er erhvervs- og landbrugskunde i Nykredit, betyder det, at du kan optage lån – uden oprettelsesgebyr* og tinglysningsafgift – hvis olie- eller gasfyret i din erhvervsejendom eller stuehus i landbrugsejendom skal udskiftes med en varmepumpe eller fjernvarme. Det er bl.a. et krav, at erhvervsejendommen er godkendt til helårsbeboelse for privatpersoner.

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at optage et lån uden oprettelsesgebyrer og tinglysningsomkostninger: Lån til udskiftning af varmekilde

*For realkreditlån betaler du fortsat handelsomkostninger for realkreditobligationen.

Bliv kontaktet om dine lånemuligheder

Vil du høre mere om dine muligheder? Skriv til din erhvervsrådgiver i netbanken, ring til Kundeservice erhverv på 70 10 90 10 eller udfyld vores kontaktformular nedenfor. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Artikel Erhverv
3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.

Artikel Erhverv
2 min

Niels Hedermann: Vinder af Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris

Mælkeproducent Niels Hedermann bliver kaldt et fyrtårn inden for klima og bæredygtighed i landbruget. Nu har han vundet Nykredits Klima- og Bæredygtighedspris.

Artikel Erhverv
3 min

Sådan kan du som selvstændig optimere pensionsopsparingen

Knap 200.000 danskere arbejder i egen virksomhed som selvstændige, og mange driver deres virksomhed som en personligt ejet virksomhed med brug af den såkaldte virksomhedsskatteordning. Er du er en af dem, så har du en rigtig god mulighed for at optimere din pensionsopsparing.