Webinarer for erhvervsfolk

Nykredit holder løbende webinarer om aktuelle og relevante emner indenfor erhvervslivet.

Kommende webinarer

Der er pt. ingen planlagte webinarer

Se alle vores tidligere webinarer nedenfor.

2021

afholdt 22. januar 2021

Leasing og grøn maskinfinansiering v/ Mik Kristensen, direktør, Nykredit Leasing

Leasing er en fleksibel og målrettet finansiering af maskiner og udstyr, der benyttes af mange landmænd. Webinaret vil handle om muligheder og betingelser i en leasingkontrakt med Nykredit Leasing. Mik Kristensen vil samtidig præsentere det prisbillige produkt til Grøn Maskinfinansiering – der har en rente helt ned til 0 procent.
Se webinaret her
afholdt 21. januar 2021

Nykredit vil fortsat finansiere landbrug v/ Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør, Nykredit

Landbruget har længe været vigtig del af Nykredits strategi – og vil fortsat være det. I 2020 har Nykredit valgt at understøtte den bæredygtige udvikling ved at introducere Grøn Maskinfinansiering og ved at deltage i etableringen af Nyskovsfonden.
Se webinaret her
Afholdt 20. januar 2021

En fair og lige adgang til realkreditsystemet for hele Danmark? v/ Karsten Beltoft, vicedirektør, Forenet Kredit

Forenet Kredit, der ejer Nykredit, ønsker at sikre en økonomisk og social bæredygtig realkredit i hele Danmark. Til dette webinar vil vicedirektør, Karsten Beltoft, komme ind på, hvordan Forenet Kredit i praksis arbejder med den målsætning, og hvordan det vil komme både landdistrikter og landbruget til gavn.
Se webinaret her
Afholdt 20. januar 2021

Er dit landbrug din pensionsopsparing? v/ Helle Elimar, seniorformuerådgiver, Nykredit Private Banking

Mange landmænd har gennem årene set deres ejendom som deres pensionsordning – og det er bestemt stadig aktuelt, at en del af ens midler er indskudt i bedriften. Men en egentlig pensionsopsparing bør være en del af din formue sammen med din bedrift og din frie opsparing. Til dette webinar fortæller Helle Elimar om, hvordan du sammensætter den bedste pensionsordning og bedst muligt forbereder dig på din pension – uanset hvor i livet, du er.
Se webinar
Afholdt 19. januar 2021 kl. 10.00

Den økonomiske vejrudsigt for 2021

2020 har på mange måder været et specielt år, blandt andet grundet corona, en ny amerikansk præsident, Brexit, og en ny klima- og bæredygtigheds dagsorden. I selskab med chefstrateg Klaus Dalsgaard samler vi op på året, der gik, og får et bud på hovedtendenserne, der lægger de økonomiske spor for landbrug og fødevaresektoren i 2021.
Se webinar
Afholdt 19. januar 2021

Sådan gør du bedst din bedrift salgsklar

Til dette webinar giver Nyboligs landbrugsmægler, Dan Gørtz, gve sine bedste råd til, hvordan du som landmand bedst muligt kan gøre din bedrift klar til salg. Mange taler om, at hvis man skal sælge et parcelhus kan det hjælpe at bage lige før en fremvisning, så duften skaber en særlig stemning i huset – men ved et landbrug er det langt mere komplekst.
Se webinaret her

2020

Afholdt 15. september 2020

Hvad betyder corona, Brexit og grønne løsninger for landbruget?

Landbruget er vigtigt i Danmark – og også i Nykredit. Derfor afholder vi webinar, hvor koncerndirektør Tonny Thierry Andersen blandt andet vil fortælle om Nykredits nye tiltag, der skal fremme den grønne omstilling i landbruget, nemlig Grøn Maskinfinansiering.
Se webinaret her
Afholdt 1. april 2020

Hvordan rammer corona danske virksomheder?

Coronasituationen påvirker os alle - ikke mindst dansk erhvervsliv. Men det kan være svært at følge med i strømmen af nyheder om hjælpepakker og de langsigtede økonomiske konsekvenser.
se webinaret her

Ældre webinarer

2017

Nykredit og Nils Wegener fra 360● Sprint gennemgår et værktøj, som på én enkelt side viser din forretningsmodel og skaber overblik over sammenhænge i din virksomhed.

Se webinar