En ambitiøs plan, der lykkedes

Agilitet er afgørende i vores marked. Vores kontaktpersoner i Nykredit har beslutningskompetence, så vi kan rykke hurtigt.

Store planer

Glaseksperten kom til Nykredit efter et udbud i starten af 2018. Baggrunden var en ny, ambitiøs vækstplan, som krævede en visionær og handlekraftig bankforbindelse. Nykredit udviste stor tiltro til planerne, og den har de levet op til indtil videre, ifølge økonomidirektør, Jesper Lund Hedegaard.

Valget faldt på Nykredit, som kunne håndtere hele pakken og stillede med et særdeles stærkt team.

Jesper Lund Hedegaard, økonomidirektør.

Over 100 millioner

”Helt konkret skulle vi bruge 25 millioner til en ny tilbygning. Vores daværende bank var forbeholden, og derfor gik vi i udbud. Med udgangspunkt i vores 2020-plan, som også indebar en investering på 80 millioner i nye maskiner, bad vi andre om at komme med bud på finansiering. Valget faldt på Nykredit, som kunne håndtere hele pakken og stillede med et særdeles stærkt team.”

Fakta om Glaseksperten

Producerer og leverer glasløsninger som fx facadeglas, brandglas, termoruder, glasvægge, vinduer og døre til alle typer byggeri og projekter i primært Skandinavien.

  • Grundlagt: 1990
  • Hovedkontor: Hjørring
  • Antal ansatte: 230

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Se hvad andre kunder siger

Ikke bare en bank, men en kompetent sparringspartner

Vi er en stor kunde, og jeg fornemmer, at vi bliver prioriteret. Nykredit giver os den opmærksomhed, vi fortjener.

Ambitiøs vækstplan skaber nye job hos Glaseksperten

7.500 ekstra kvadratmeter, op til 50 ekstra medarbejdere og 100 mio. kroner. Det er ingredienserne i Glasekspertens væksteventyr.