Tilfredshed

Nykredits erhvervskunder er landets mest tilfredse

Nykredits erhvervskunder har gennem flere år været blandt de mest tilfredse i branchen. Samtidig placerer Nykredit Erhvervsbank sig langt over branchegennemsnittet i de årlige tilfredshedsmålinger fra EPSI Rating – og pr. 2023 ligger Nykredit nummer 1, når det gælder tilfredshed hos erhvervskunder.

De mest tilfredse erhvervskunder – de er i Nykredit ErhvervsBank. Nykredit ErhvervsBank har gennem fire år haft en kundetilfredshed, der har ligget over branchens gennemsnit i EPSI Ratings store undersøgelse af banksektoren. I 2023 indtog vi førstepladsen i undersøgelsen.

Stærk strategisk sparringspartner

Erhvervskunderne oplever især, at Nykredit er en stærk strategisk sparringspartner, hvor medarbejderne har stærke faglige kompetencer. Undersøgelserne viser, at Nykredit scorer højt på både medarbejdernes kompetenceniveau og imødekommenhed, der ligger langt over branchegennemsnittet.

”Nykredit excellerer i at fortsætte med at eksekvere på en stærk strategi – og vi ser, at de år for år fortsætter med at forbedre de områder, der har størst effekt på deres kundetilfredshed. Det er stærkt.” Country Manager i EPSI Rating Danmark, 2023.

Bæredygtigt fokus

Erhvervskunderne bemærker også, at Nykredit Erhvervsbank har en stærk bæredygtig profil. Vi ligger godt over branchegennemsnittet i spørgsmålene om at stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning og ved at tage samfundsansvar.

Samtidig kan vi se, at det ikke bare er os, der har fokus på bæredygtighed – vores kunder er også grønnere end gennemsnittet. I den seneste undersøgelse kan vi se, at 12 procent af vores erhvervskunder har købt et eller flere af vores bæredygtige produkter. Gennemsnittet i branchen ligger på seks procent.

I oktober udkom EPSI’s Bæredygtighedsindeks 2023 Erhverv. Også her placerer erhvervskunderne Nykredit på førstepladsen, når det gælder tilfredsheden med bæredygtighedsindsats. læs historien her.

Hvis du vil høre om dine muligheder i Nykredit ErhvervsBank, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Hvad er EPSI-måling?

Analyseinstituttet EPSI gennemfører hvert år en måling af kundernes tilfredshed med deres daglige bankforbindelse. Målingen afdækker banksektorens ry blandt privat- og erhvervskunder.