Samarbejde sikrede fordoblet omsætning

Banken har været en kvalificeret og ekstremt løsningsorienteret sparringspartner i forhold til den langsigtede strategi.

Aggressiv vækststrategi

I 2013 formulerede Thorkild Larsen ambitionen om at fordoble omsætningen på 5 år. Målet blev indfriet, og det kan Nykredit ifølge adm. direktør Søren Stub Rasmussen tilskrives en stor del af æren for: ”Nykredit har hjulpet med finansieringen til det hele. Planen er naturligvis justeret undervejs, men det har været en konstruktiv dialog hele vejen.”

Nykredit har hjulpet med finansieringen til det hele. Planen er naturligvis justeret undervejs, men det har været en konstruktiv dialog hele vejen.

Søren Stub Rasmussen, adm. direktør.

Produktion i Kina

Produktion i Kina har været afsæt for den store ekspansion. Det indebærer store udlæg i lange perioder, hvilket kræver en velvillig bankforbindelse. Nykredits automatiserede cash managementløsning med fuld integration mellem ind- og udland har ifølge direktøren været afgørende:

”Det har gjort os i stand til at holde staben på kun 15 ansatte,”. fortæller Søren Stub Rasmussen.

Fakta om Thorkild Larsen

Leverer et bredt udsnit af el-artikler til byggemarkeder og grossister i Skandinavien. Forhandler desuden elkomponenter til OEMproduktion.

  • Grundlagt: 1932
  • Hovedkontor: Roskilde
  • Antal ansatte: 15

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Se hvad andre kunder siger

En ambitiøs plan, der lykkedes

Agilitet er afgørende i vores marked. Vores kontaktpersoner i Nykredit har beslutningskompetence, så vi kan rykke hurtigt.

Ikke bare en bank, men en kompetent sparringspartner

Vi er en stor kunde, og jeg fornemmer, at vi bliver prioriteret. Nykredit giver os den opmærksomhed, vi fortjener.