Dansk økonomi i 2024: Grund til optimisme

Er inflationskrisen ovre? Og hvordan vil renterne udvikle sig? I denne video tager Nykredits cheføkonom Palle Sørensen temperaturen på dansk økonomi og kommer med bud på udviklingen i 2024. Her er blandt andet udsigt til medvind til husholdningerne - og til boligejere med korte lån.

Palle Sørensen

Palle Sørensen

Cheføkonom i Nykredit

Beskriver og definerer de store linjer i dansk økonomi. Nykredits cheføkonom er en aktiv stemme i samfundsdebatten ligesom cheføkonomen forholder sig til politiske rammebetingelser.

Relaterede Artikler

Erhverv | 3 min

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Erhverv | 5 min

Årets Ejerleder er kåret!

Store, kendte virksomheder løb med hovedprisen og hædersprisen. Temaprisen gik til en virksomhed, der har foretaget en større grøn transformation som en af de første i sin branche. Se vinderne, og få gode råd til at få kommerciel succes med den grønne transformation.
Erhverv | 3 min

Erhvervsupdate: Usikkerheden fylder stadig meget

Med gode nøgletal og en aflysning af energikrisen kom dansk erhvervsliv godt fra start i 2023. Men cheføkonom i Nykredit, Palle Sørensen, vurderer, at flere elementer fortsat skaber usikkerhed for danske virksomheder.