Har du overblikket?

Nykredit BoligBank er for dig, der gerne vil have det meste ud af det, du har – både nu og i fremtiden. Vi er daglig bank, boligfinansiering og opsparing i et, og du får rådgivning og overblik med udgangspunkt i hele din økonomi – også din bolig.

Flere økonomiske muligheder

De fleste har flere økonomiske muligheder, end de tror. Særligt som boligejer kan du have mange knapper at skrue på. For din økonomi består af mere end det, der står på din konto. Der er også din bolig og din pension.

Ved at se sammenhængen kan du åbne op for muligheder, du ikke troede var der. Det handler om, at du skal have mest muligt ud af din økonomi, uanset om du vil spare op til fremtiden, opfylde en drøm her og nu - eller bare kunne sove trygt om natten.

Læs mere om Nykredit Boligbank

Få overblik og se dine muligheder

Nykredit BoligBank er for dig, der ejer en bolig. Du kan have boliglån, daglig bank og din opsparing hos os, eller du kan vælge en af delene. Tag en uforpligtende snak med en rådgiver og få overblik over dine muligheder.

Hør mere om Nykredit BoligBank

Mere råderum

Luft i økonomien og overskud i hverdagen

Det er de færreste, der trives med en stram økonomi. Det er stressende ikke at have penge til uforudsete udgifter, og det er rart at se en opsparing vokse. Samtidig er det rart, at kunne tage en spontan tur i biografen eller forkæle sine børn med en tur i zoo en gang imellem.

Hvis økonomien går i nul hver måned kan det være svært at se, hvad du kan gøre anderledes. Langt de fleste kan dog få mere overskud i hverdagen, og ofte kræver det ikke ændringer i ens livsstil. 

Du har fart på livet – men har du overblik over økonomien?

Sådan øger du dit økonomiske råderum

Der er mange måder at skabe luft i økonomien på. For boligejere er der nogle helt oplagte områder, hvor man kan prioritere og eventuelt optimere inden for ens eksisterende økonomiske rammer.

Blandt andet kan du i en periode overveje afdragsfrihed, eller der kan tages lån i boligen for at få penge i hånden her og nu. Det er dog vigtigt at overveje fordele og ulemper nøje, og hvordan det påvirker økonomien på lang sigt. 

Mere luft i økonomien

Tid til livet

Drømmer du også om mere tid?

Mere end hver anden dansker synes, at de har en for travl hverdag med alt for lidt tid til at nå det hele. Især børnefamilier drømmer om mere tid med ungerne. Men vi lever med den stress og dårlige samvittighed, der følger med, fordi vi ikke tror, at der er andre muligheder.

Sådan køber du dig mere tid

I nogle tilfælde er tid et spørgsmål om penge. Det kan lyde lidt overfladisk, men faktisk har du mulighed for at købe mere tid i hverdagen ved at justere på din økonomi. Her kan du læse økonomiekspertens råd til at købe dig tid.

Sådan får du mere tid i hverdagen

Plads til drømme

Få plads til at leve livet

Kunne du godt bruge mere plads derhjemme? Så er du ikke alene. Selvom du og din familie er vokset ud af boligen, prøver I måske stadig at tilpasse jer, så I kan være der, men det burde være omvendt – boligen skal passe til jer, for det rigtige antal kvadratmeter er vigtig for, at vi kan leve det liv, vi ønsker os.

Men der mange muligheder for at få mere plads. Det behøver ikke nødvendigvis betyde flytning, selvom det kan ende med at være den bedste løsning. Se her, hvordan du kan få mere plads.

Plads til nye boligdrømme?

Drømmen om den første bolig

Det er dyrt at købe bolig. Det synes, de fleste, der står over for boligkøbet første gang. Og det kræver også lidt på kistebunden at blive boligejer

Når man står over for sit første boligkøb, fylder spørgsmålene om økonomi meget. Hvor meget har jeg råd til at købe, hvor meget skal jeg have sparet op, og er der plads til ferie og forkælelse, når jeg er blevet boligejer? Læs de gode råd om økonomien til dig, der køber bolig for første gang.

Hvor meget koster det egentlig at købe bolig?

Ro til nattesøvn

Har dit hus det godt?

Som boligejer har du mange glæder - men også mange bekymringer. Sidstnævnte kan du dog minimere, hvis du sørger for at dit hus er i god stand både nu og i fremtiden. Derfor er det en god idé at  få en status på din boligs tilstand og ikke mindst lægge en plan for vedligeholdelsen. Både for husets og for din nattesøvns skyld. Læs her, hvordan du får styr på din bolig med den rette plan.

Læg en plan for boligen

Gode råd til at sikre økonomien i fremtiden

Hånden på hjertet – ved du, hvor meget du sparer op til din pension? Mange er usikre på, hvor mange penge der egentlig er til pensionen. Derudover ved mange ikke, om økonomien rækker til at leve det liv, de drømmer om på pension. Faktisk ved en ud af tre danskere ikke, hvor meget de indbetaler til pension og 20 procent ved ikke, om rådighedsbeløbet stiger eller falder, når de går på pension. Det er derfor en god ide at få overblikket, så du kan rette op og tilpasse din økonomi i tide. 

Har du overblik over økonomien på pension?