Køb bolig i udlandet

Nykredit International tilbyder danskere lån til køb af bolig i Frankrig og Spanien.

Drømmer du om bolig i udlandet?

At købe bolig i udlandet og flytte væk for en kortere eller længere periode er et stort skridt. Hos Nykredit sørger vi for, at det bliver et skridt i den rigtige retning: Vi låner dig penge til at finansiere den bolig, du drømmer om - og vi gør det på samme måde, som du finansierer et boligkøb i Danmark.

Vi arbejder lokalt i udlandet og står til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning om forholdene i dit nye land. Med udgangspunkt i dine behov giver vi dig et overblik over dine muligheder og hjælper dig med at tilrettelægge finansiering, opsparing og investering.

Regn på lån til bolig i udlandet

Vi kan hjælpe dig med

Boligkøb i Frankrig

Læs mere

Boligkøb i Spanien

Læs mere

Vil du vide mere?

Nykredit International har rådgivere både i Danmark, Frankrig og Spanien. Udfyld svarkortet, så kontakter dig angående køb eller friværdibelåning af en bolig i Frankrig eller Spanien.

Drømmebolig i Spanien

Vi kan hjælpe dig med at finde din udenlandske drømmebolig. Vi er specialiserede i boligmarkederne i henholdsvis Frankrig og Spanien, og hjælper dig igennem boligkøbets processer fra start til slut. Vi har bl.a. hjulpet parret Jeanne og Christian i jagten på deres drømmebolig på Mallorca. Her stod vi til rådighed og besvarede parrets spørgsmål, der opstod undervejs i deres købsproces.

Læs om drømmebolig i Spanien

Webinar om boligkøb i Frankrig eller Spanien

Se vores webinar, hvor vi giver dig et indblik i, hvordan en købsproces forløber i Frankrig og Spanien. Her giver vores franske og spanske advokater dig gode råd om, hvordan du er bedst rustet til et boligkøb.

Se webinar

Hvad koster lån til bolig i udlandet?

Find ud af, hvad det koster at låne til din drømmebolig i Frankrig eller Spanien. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det vil koste at låne i friværdien.

Lån og vilkår

Et variabelt forrentet lån er løsningen, når du skal finansiere din bolig i udlandet, da du opnår den lavest mulige ydelse. Lånet er baseret på den lave korte europæiske rente, Euribor3, hvilket giver det den lavest mulige ydelse
Læs om lån og vilkår

Lån til bolig i udlandet: Følg låneprocessens faser

Nykredit International har siden 2003 ydet realkreditlån til køb eller friværdibelåning af privatboliger i udlandet. Derfor har vi stor erfaring med de processer, der gælder på de markeder, hvor vi er til stede i Spanien og Frankrig. Nedenfor kan du læse om låneprocesserne for henholdsvis køb og friværdibelåning i udlandet.

Nykredit International hjælper dig under hele processen ved køb af bolig i Frankrig eller Spanien. Hvis forløbet kører optimalt, kan du forvente at en lånesag tager 1½ - 2 måneder fra start til slut.

1. Kontakt os om finansiering: Så ved du, hvad din udenlandske bolig må koste. Kontakt os.

2. Boligjagt: Søg via lokale mæglere eller større danske mæglere. Vi kan henvise til købermæglere i udlandet.

3. Købsaftale: Købsaftalen underskrives enten ved en notar eller hos ejendomsmægleren. Normalt skal du deponere 10% af den aftalte købesum.

4. Lånetilbud: Nu starter låneprocessen sammen med Nykredit. Før vi udsteder et lånetilbud, skal den udenlandske ejendom vurderes af en lokal valuar udpeget af Nykredit. Se vores lånevilkår eller ansøg om lån.

5. Accept: Vi skal have accepten af lånetilbuddet senest 10 børsdage inden overtagelsen.

6. Udbetaling: Lånet udbetales 8 børsdage før du overtager ejendommen. Provenuet stilles til rådighed for handelens gennemførsel - ofte via en notar.

7. Overtagelse: Notaren udfærdiger dokumenterne til lånet og sørger for, at du får underskrevet alle dokumenter på overtagelsesdagen.

Det skal du være opmærksom på:

I Frankrig: På grund af regler om forbrugerbeskyttelse, må du ikke acceptere lånetilbuddet før 12 dage efter det er udstedt. Sendes derefter til Nykredit i København.

I Spanien: Før du kan købe bolig skal du have et NIE-nummer. Det får du på den spanske ambassade eller den lokale politistation. Endvidere har vi samlet en liste over en række faktorer, du skal være opmærksom på i forbindelse med ejendomshandel i Spanien. Se listen her.

Renovering, ombygning eller investering? Der kan være mange grunde til at friværdibelåne den udenlandske ejendom. De fleste spanske og franske banker har ikke tradition for at yde friværdibelåning, men her kan Nykredit International hjælpe. Processen tager i gennemsnit 1½ - 2 måneder fra start til slut.

1. Kreditvurdering: Via en kreditvurdering finder vi ud af, hvor meget du kan låne. Ud fra dine behov aftaler vi dernæst lån og løbetid.

2. Lånetilbud: En lokal valuar, udpeget af Nykredit, vurderer ejendommen. Herefter giver vi dig et lånetilbud.

3. Accept: Når du har accepteret lånetilbuddet, sender du det til Nykredit International i København.

4. Underskrift: Den lokale notar sørger for de relevante dokumenter. Du kan underskrive dem ved personligt fremmøde eller via fuldmagt, som skal legaliseres på det franske/spanske konsulat i København eller det lokale dommerkontor.

5. Udbetaling: Når dokumenterne er underskrevet, kan lånet udbetales.

Det skal du være opmærksom på i Frankrig:

På grund af regler om forbrugerbeskyttelse, må du ikke acceptere lånetilbuddet før 12 dage efter det er udstedt. Sendes derefter til Nykredit i København.

Skal du flytte til udlandet?

At flytte til udlandet er en stor beslutning – om det er for en kort eller længerevarende periode, er der flere forhold, du skal have styr på, når du tager teltpælene op og rykker uden for Danmarks grænser. 

Nykredit International består af en gruppe rådgivere og specialister, der udelukkende varetager danske kunder, der er er bosat i udlandet. Nykredit International kan derfor trygt vejlede og rådgive dig, mens du er bosat i udlandet.

Læs mere om at flytte til udlandet

Aktuelt

International BoligNyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende nyheder om køb af bolig i udlandet og boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien.
Tilmeld dig her

Boligprisudviklingen i Spanien og Frankrig

Orienter dig i boligprisudviklingen for de seneste år i Spanien og Frankrig.
Se udviklingen