Er du kunde i Nykredit? Så kan du selv logge ind her og se præcis, hvilke ForeningsFordele du får.

Log ind og se ForeningsFordele

Se, hvor meget du får i ForeningsFordele

Vi er ejet af en forening, og derfor kan du som kunde få særlige fordele - vi kalder det ForeningsFordele. Overskuddet fra foreningen giver vi nemlig tilbage som rabatter og tilskud til alle de kunder, der kan få ForeningsFordele. Og som kunde får du helt automatisk de ForeningsFordele, der knytter sig til dit kundetilbud.

Bliv kontaktet

Hør mere om dine muligheder for at få ForeningsFordele. Klik og udfyld vores formular nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hvem minder du mest om?

Jeg er førstegangskøber

Du står over for dit første boligkøb og har ikke så meget opsparet eller investeret. Se, hvad en typisk førstegangskøber får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.

Jeg er boligejer

Du ejer din egen bolig og har nok også noget opsparing og måske endda investeret penge i aktier. Se, hvad en typisk boligejer får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.

Jeg har bolig og stor opsparing

Du har bolig, opsparing og en større formue investeret. Måske har du også din egen virksomhed. Se, hvad en typisk formuende kunde får i ForeningsFordele, og tilpas beregningen til din egen økonomi.

Læs mere om de enkelte ForeningsFordele

Spar på gebyrerne med KundeRabat

Når du som privatkunde har din daglige økonomi og din boligfinansiering hos os, kan du få KundeRabat.

GrønneFordele er rabat på og tilskud til grønne løsninger

Med grønne lån og løsninger kan du køre, bo og investere mere miljøvenligt og bidrage til et grønnere Danmark.

Få BoligRabat på dit bankboliglån

Er du privatkunde med boliglån gennem Nykredit Bank? Og har du samtidig daglig økonomi hos os? Så kan du på udvalgte bankboliglån få 0,20% rabat på restgælden på dit lån. Det kalder vi BoligRabat.