Hent MineMål-appen

Med MineMål-appen kan du gøre dine drømme til konkrete mål, få inspiration fra andre og få adgang til samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig et skridt nærmere dine mål.

Læs mere

Hvad er MineMål?

MineMål er et fordelsprogram, der hjælper dig tættere på dine mål og drømme. Det kan fx være, at du vil have mere tid i hverdagen eller lave den tilbygning, du har drømt om i årevis. Vi vil gerne hjælpe dig et skridt tættere på dit mål. Derfor giver vi dig tilskud – penge, vi sætter ind på din konto – og rabatter på både gebyrer i Nykredit og på fx havehjælp eller bygherrerådgivning.

Fordi vi er ejet af en forening, Forenet Kredit, kan vi som noget særligt give tilbage til dig, når det går godt i Nykredit.

Se, hvad der skal til for at være med

Overblik over partnere i MineMål

Her får du et overblik over alle vores spændende samarbejdspartnere i MineMål, hvor du kan blive klogere på, hvordan de kan hjælpe dig med at nå dine mål. Du kan læse mere om partnerne og priser i MineMål-appen.

Læs mere om MineMål-partnerne

Opsparingsplan giver dig overblik

Lav en opsparingsplan i MineMål-appen og få overblik over, hvornår du kan nå dit mål.

Hent den nyeste version af appen og kom i gang med at lave din opsparingsplan.

Tag det første skridt i dag

Få dine drømme direkte ned på mobilen – så hjælper vi dig med at komme et skridt nærmere målet. Hent MineMål-appen i Apple Store eller på Google Play allerede i dag.

 

Velkomstrabat

Du får en velkomstrabat på op til 1.000 kr., når du bliver en del af programmet. Den kan du fx bruge, når du optager eller ændrer lån i Nykredit Bank.

Læs mere

Et kontant tilskud

Du får 250 kr. ind på din MineMål-konto hvert kvartal, indtil videre til og med 2020. Dit tilskud er skattepligtigt, og du skal selv skrive det på din årsopgørelse.

Læs mere

Renterabat

Du får en renterabat på 0,15% om året på en række boliglån i Nykredit Bank. Rabatten gælder fra 1. juli 2019 og indtil slutningen af 2020.

Læs mere

Brug MineMål-appen

MineMål-appen giver dig mulighed for at oprette dine mål. Desuden får du adgang til samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig et skridt nærmere dine mål.

Læs mere

Kom og vær med

Nykredits brugerpanel er med til at udvikle fordelsprogrammet MineMål, og vi får løbende input til, hvad programmet og appen skal indeholde.

Hvilke funktioner tror du, du kan finde i appen? Giv din stemme, og tilmeld dig brugerpanelet, hvis du også vil være med til at udvikle Nykredits produkter og service.

Tilmeld dig brugerpanelet

Hvilke funktioner tror du, du kan finde i appen?