Hent MineMål-appen

Med MineMål-appen kan du gøre dine drømme til konkrete mål, få inspiration fra andre og få adgang til samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig et skridt nærmere dine mål.

Læs mere

Hvad er MineMål?

MineMål er et fordelsprogram, der hjælper dig tættere på dine mål og drømme. Det kan fx være, at du vil have mere tid i hverdagen eller lave den tilbygning, du har drømt om i årevis. Vi vil gerne hjælpe dig et skridt tættere på dit mål. Derfor giver vi dig tilskud og rabat på udvalgte gebyrer i Nykredit og på fx havehjælp eller bygherrerådgivning.

Fordi vi er ejet af en forening, Forenet Kredit, kan vi som noget særligt give tilbage til dig, når det går godt i Nykredit. Alene i 2019 har vi via MineMål givet 291 mio. kr. tilbage til vores kunder.

Se, hvad der skal til for at være med

Overblik over partnere i MineMål

Her får du et overblik over alle vores spændende samarbejdspartnere i MineMål, hvor du kan blive klogere på, hvordan de kan hjælpe dig med at nå dine mål. Du kan læse mere om partnerne og priser i MineMål-appen.

Læs mere om MineMål-partnerne

Opsparingsplan giver dig overblik

Lav en opsparingsplan i MineMål-appen og få overblik over, hvornår du kan nå dit mål.

Hent den nyeste version af appen og kom i gang med at lave din opsparingsplan.

Tag det første skridt i dag

Få dine drømme direkte ned på mobilen – så hjælper vi dig med at komme et skridt nærmere målet. Hent MineMål-appen i Apple Store eller på Google Play allerede i dag.

 

Rabat på gebyrer

Du får en engangsrabat på 1.000 kr. på udvalgte gebyrer i Nykredit, når du bliver en del af MineMål. Den kan du fx bruge, når du optager eller ændrer lån i Nykredit Bank.

Læs mere

MineMål-tilskud

Du kan vælge at få dit MineMål-tilskud på 250 kr. hvert kvartal som et kontant tilskud eller som rabat på udvalgte gebyrer. Du får indtil videre tilskuddet til og med 2020.

Læs mere

Renterabat

Du får en renterabat på 0,15% om året på en række boliglån i Nykredit Bank. Rabatten gælder fra 1. juli 2019 og indtil slutningen af 2020.

Læs mere

Brug MineMål-appen

MineMål-appen giver dig mulighed for at oprette dine mål. Desuden får du adgang til samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig et skridt nærmere dine mål.

Læs mere