Nykredit BoligBank giver fordele, der passer til hele dit liv

Bank, boliglån og formuerådgivning til boligejere

I Nykredit BoligBank handler det om dig som boligejer. Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi.

Har du en bolig, har du også en investering, som skal passes, vedligeholdes og gerne blive mere værd. Til din øvrige formue kan du få formuerådgivning om alt fra afkast til risikostyring. Dine penge investeres efter trykprøvede metoder og vi arbejder for at din formue kommer til at passe til det, du drømmer om.

Jeg vil gerne kontaktes

Hvad kan du købe bolig for?

Få en vejledende beregning på, hvor meget din nye bolig kan koste.

Beregn

Lån til ny bolig

Få en vejledende beregning på, hvor meget lån til ny bolig eller sommerhus koster.

Beregn

Lån i din bolig

Få en vejledende beregning på, hvad det koster at låne i din bolig.

Beregn

Vælg det tilbud, der passer dig

I BoligBanken er der tre kundetilbud, som du kan vælge imellem: BoligBank, BoligBank 360 og BoligBank 365. Produkterne favner alt inden for bank og boligfinansiering. Og som kunde i BoligBanken har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer.

Fordele for boligejere

Nye behov

Skal I flytte sammen, bliver familien forøget flytter børnene hjemmefra eller hvordan er dine næremeste sikret, hvis der sker dig noget?

Når dit liv ændrer sig opstår der nye behov . Derfor har vi samlet en håndfuld erfaringer, som kan give dig overblik og inspiration.

Få overblik og inspiration