Nykredit BoligBank giver fordele, der passer til hele dit liv

Nykredit BoligBank er boligfinansiering, formue og daglig bank for boligejere, der gerne vil have fordele, der passer til det liv, de lever – hele livet.

Fordele til boligejere

Nykredit BoligBank giver dig fordele, der passer til dig som boligejer. Er du fx i tvivl om, hvordan du skal vedligeholde og renovere din bolig, kan du bestille et BoligEftersyn. Overvejer du ny bolig, kan BoligSkifte hjælpe fra A til Å med alt fra at finde drømmeboligen, finansiel rådgivning og al jura og papirarbejde.

Og i Nykredit BoligBank får hele din familie samme vilkår og fordele som dig – uanset hvordan familien ser ud, og hvordan I bor og lever.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit BoligBank

Bank, boliglån og formuerådgivning til boligejere

I Nykredit BoligBank handler det om dig som boligejer, og det tager al rådgivning, tilbud og løsninger udgangspunkt i. Du får enkle og gennemskuelige produkter og ikke mindst en økonomisk sparringspartner med løsninger til hele din økonomi.

Har du en bolig, har du også en investering, som skal passes, vedligeholdes og gerne blive mere værd. Til din øvrige formue kan du få personlig formuerådgivning om alt fra afkast til risikostyring. Dine penge investeres efter trykprøvede metoder og vi arbejder for at din formue kommer til at passe til det, du drømmer om engang.

Vælg det tilbud, der passer dig

I BoligBanken er der tre kundetilbud, som du kan vælge imellem: BoligBank, BoligBank 360 og BoligBank 365. Produkterne favner alt inden for bank og boligfinansiering. Og som kunde i BoligBanken har du mulighed for at opnå særlige priser på dine forsikringer. Inden for de tre kundetilbud er vilkår og priser på bank og boligfinansiering helt ens for alle.

BoligBank

BoligBank er til dig, som er boligejer og vælger at bruge Nykredit til enkelte finansielle produkter.

BoligBank

Til dig, som samler både boligfinansiering og din daglige økonomi hos os, og gerne vil rådgives hele vejen rundt.

BoligBank 365

Til dig, som samler din boligfinansiering, daglige økonomi og opsparing eller formue på mindst 500.000 kr.

Fordele for boligejere

Nykredit BoligSkifte

At skifte bolig er en stor beslutning. Nykredit BoligSkifte hjælper dig gennem hele processen. Lige fra de første beregninger på økonomi og muligheder til du står med nøglerne i hånden til dit nye hjem.

Nykredit BoligEftersyn

Dit hjem er dit livs investering. Og det skal passes og plejes – men ikke alle er eksperter i vedligeholdelse og reparationer. Nu kan du få professionel hjælp med Nykredit BoligEftersyn.

Nykredit BoligHjælp

At finde den rette håndværker til netop dit projekt kan være en udfordring. Nykredit BoligHjælp hjælper dig med konkrete tilbud på dine projekter fra et netværk af dygtige håndværkere og hjælp til at gøre dine boligprojekter færdige.

Nye behov

Skal I flytte sammen, bliver familien forøget flytter børnene hjemmefra eller hvordan er dine næremeste sikret, hvis der sker dig noget?

Når dit liv ændrer sig opstår der nye behov . Derfor har vi samlet en håndfuld erfaringer, som kan give dig overblik og inspiration.

Få overblik og inspiration

Andre kundetilbud

Nykredit Private Banking

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.

Ung mellem 18-35 år

Som ung har du måske andet at tænke på end bank og forsikring. Derfor har vi samlet en række fordele til dig, så din hverdag bliver nemmere, bedre og billigere.

Bankkunde

Til din daglige økonomi får du enkle produkter til faste og attraktive priser, mens dit behov for opsparing og kompetent og professionel håndtering af din formue sker på en kompetent og proffessionel måde.