Nykredit BoligBank 360

Personlig rådgivning, BoligEftersyn, gode boliglån og VIP-service. Som BoligBank 360-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 360 er til dig, som vælger at bruge Nykredit til at finansiere din bolig og som samtidig bruger os som daglig bank og gerne vil rådgives hele vejen rundt om din økonomi. 

Du får din egen personlige rådgiver, som med boligen som omdrejningspunkt giver dig kvalificeret og professionel rådgivning om din økonomi og hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse af dit hjem.

Priserne er ens for alle BoligBank 360 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se priser og vilkår 

Dine fordele:

  • Personlig rådgiver, som rådgiver hele vejen rundt om din økonomi.
  • Enkle og gennemskuelige produkter.
  • Adgang til Nykredit VIP-service.
  • Tilbud om BoligEftersyn, der giver dig overblik over din boligs tilstand.
  • Mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
  • Mulighed for at give dine voksne børn fortrinsret til kundetilbuddene i BoligBanken.
  • Hjælp til dit næste BoligSkifte.


MineMål: Fordelsprogram for boligejere

MineMål er vores fordelsprogram, der skal hjælpe dig tættere på dine mål og drømme som boligejer. Lige nu får du tilskud og rabatter, men i løbet af 2019 får du flere fordele, fx adgang til guides, beregnere og et netværk af samarbejdspartnere. Du kan være med til at sætte dit præg på MineMål ved at tilmelde dig vores Brugerpanel.

Se mere om MineMål


BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret.
Læs mere om Fortinsret


Dit er dit valg

I Nykredit vælger du selv dit kundetilbud. Det afhænger alene af, hvordan du anvender Nykredit. Vælger du både at finansiere din bolig, bruge Nykredit til bank i det daglige og til at håndtere din formue eller opsparing, bliver du automatisk BoligBank 365-kunde.