Læg et budget

Med et budget står det klart, hvad du har til rådighed hver måned. Det giver dig et overblik over dine udgifter og færre bekymringer i hverdagen.

Overblik over økonomien

Kniber det med overblikket i økonomien? Har du svært ved at tyde de forskellige regninger, der tjekker ind hver måned? Budgettet er rygraden i din husholdning. Derfor er det en god idé at lave et budget, så du kan få mere overskud i hverdagen, færre spekulationer og større rådighed over din privatøkonomi.

Når du laver et budget, tager du højde for alle dine indtægter og udgifter, så det er nemt at se, hvad du har til rådighed, når lønnen er gået ind, og alle faste udgifter er betalt. Med Nykredit Smartbudget får du et hurtigt overblik over din økonomi.

Start Smartbudget

Kom godt videre

Forbrugsoverblik

Få overblik over dit forbrug og den daglige økonomi ved at oprette "Forbrugsagenter" i din netbank. De kan hjælpe dig med at holde styr på indtægter og udgifter.

Netbank - MitNykredit

Med MitNykredit.dk kan du gå i banken fra din pc - når det passer dig. Du får nemt og hurtigt overblik over din økonomi, og du får adgang til en række funktioner.

Mange betalingsmuligheder

MobilePay, Nykredit Wallet, Kontakløse kort - Vi tilbyder vi en række forskellige betalingsmuligheder, som du kan anvende i din hverdag.