Læg et budget

Med et budget står det klart, hvad du har til rådighed hver måned. Det giver dig et overblik over dine udgifter og færre bekymringer i hverdagen.

Overblik over økonomien

At lave et budget med Nykredit skal være så simpelt som overhovedet muligt. Derfor har vi lavet et digitalt værktøj, der gør det nemt for dig at lægge et retvisende budget. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig i gang.

Når du fx skal optage et lån eller have en kredit, sender din rådgiver en mail med et link til Nykredits budgetværktøj, der guider dig igennem budgetlægningen.

Når du har udfyldt budgettet og indtastet dine indtægter og faste udgifter, sender du budgettet tilbage til rådgiveren med et klik på en knap. Med dine input i hånden, laver rådgiveren det endelige budget.

Kom godt videre

Forbrugsoverblik

Få overblik over dit forbrug og den daglige økonomi ved at oprette "Forbrugsagenter" i din netbank. De kan hjælpe dig med at holde styr på indtægter og udgifter.

MitNykredit Netbanken

I netbanken får du hurtigt overblik over din daglige økonomi. Du kan også skrive direkte til os, hvis du har spørgsmål.

Mange betalingsløsninger

MobilePay, Apple Pay, Google Pay, Kontaktløse kort - du kan vælge mellem en række forskellige betalingsløsninger til din hverdag.