Spar på gebyrerne med KundeRabat

KundeRabat er en rabat på udvalgte gebyrer, du betaler til os i løbet af et år.

KundeRabat er en rabat på udvalgte gebyrer, du betaler til os i løbet af et år. Det kan fx være gebyrer på betalingskort eller gebyrer for oprettelser og ændring af lån og kreditter i Nykredit Bank.

Du får som privatkunde automatisk KundeRabat, hvis du som Boligbank 360- eller BoligBank 365-kunde har din daglige økonomi og din boligfinansiering gennem Nykredit, eller du er Private Banking-kunde.

Se oversigten over, hvilke gebyrer du kan få rabat på, i vilkår for KundeRabat.

Du sparer rabatten op løbende. Når året er gået, trækker vi automatisk din opsparede KundeRabat fra de gebyrer, du har betalt, og så får du penge tilbage.

Jo mere af din økonomi du samler hos os, des større kan din rabat blive. I alt kan du få fra 1.000-4.000 kr. om året i rabat. 

KundeRabat gælder pr. kunde, så er I et par, som begge er kunder, optjener I rabatten begge to. Er du i tvivl om dit kundeforhold, kan du kontakte din rådgiver.

Overvejer du at blive kunde?

Som ny kunde i Nykredit i en af de tre nævnte kundegrupper, får du med det samme en velkomstrabat svarende til et års KundeRabat for den kundegruppe, du træder ind i.

Kontakt os her for at høre mere om dine muligheder.

Hent vilkår for KundeRabat.