Spar på gebyrerne med KundeRabat

KundeRabat er en rabat på nogle af de gebyrer, du betaler til os i løbet af et år, fx gebyrer på betalingskort eller gebyrer for oprettelser og ændring af lån og kreditter i Nykredit Bank. Det er bare én af dine fordele som kunde i en foreningsejet bank.

Hvem kan få KundeRabat?

Som privatkunde får du automatisk KundeRabat, hvis du er Boligbank 360- eller BoligBank 365-kunde, og hvis du også har din daglige økonomi og din boligfinansiering gennem Nykredit. Er du Private Banking-kunde kan du også få rabat.

Se oversigten over, hvilke gebyrer du kan få rabat på, i vilkår for KundeRabat.

Sådan fungerer det

Du sparer rabatten op løbende. Når året er gået, trækker vi automatisk din opsparede KundeRabat fra de gebyrer, du har betalt, og så får du penge tilbage. Vi sætter automatisk pengene ind på din NemKonto. Du kan kun få rabat, hvis du har betalt gebyrer. 

Jo mere af din økonomi du samler hos os, jo større kan din rabat blive. I alt kan du få fra 1.000-4.000 kr. om året i rabat.

KundeRabat gælder pr. kunde. Hvis I er et par, som begge er kunder, optjener I rabatten begge to.

Er du i tvivl? Kontakt din rådgiver via netbanken for at høre, om du kan få rabat.

Overvejer du at blive kunde?

Er du ny kunde i Nykredit, og har du ret til rabat, får du med det samme en velkomstrabat svarende til et års KundeRabat.

Vil du høre mere om dine muligheder? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Hvorfor kan du få KundeRabat?

Du kan få KundeRabat, fordi Nykredit primært er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at vi deler Nykredits fremgang med dig i form af en række særlige fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og KundeRabat er blot én af dem.

Se flere foreningsfordele

Få BoligRabat på dit bankboliglån

Er du privatkunde med boliglån gennem Nykredit Bank? Og har du samtidig daglig økonomi hos os? Så kan du på udvalgte bankboliglån få 0,15% rabat på restgælden på dit lån. Det kalder vi BoligRabat.
Læs mere om BoligRabat

KundeKroner er en kontant fordel på dit realkreditlån

Har du realkreditlån gennem Totalkredit? Så får du KundeKroner.
Læs mere om KundeKroner

Se alle dine ForeningsFordele

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på gebyrer på lån og investeringer.
Se alle foreningsfordele