Grønt Billån – lån til elbil, brintbil eller plugin-hybrid bil

Er det tid til at skifte din gamle benzinbil ud med en elbil, brintbil eller plugin-hybridbil? Så hjælper vi dig godt på vej med et Grønt Billån til 0 kr. i oprettelse og 1% i rente. Det er bare én af dine fordele som kunde i en foreningsejet bank.

Kør mere klimavenligt

Du kan ikke undvære din bil, men du vil gerne nedbringe dit CO2-udslip. Vi bakker op om dit bilvalg, og tilbyder dig et Grønt Billån:

  • 0 kr. i oprettelse
  • Kun 1 % rente, hvis du køber en elbil, brintbil eller plugin-hybridbil.
  • Du betaler ikke for tinglysning, når du låner op til 300.000 kr.*
  • Skal du have etableret en ladestander, kan vi medfinansiere op til max 15.000 kr.

*Særlige vilkår gælder for Private Banking- og Private Banking Elite-kunder

Kan du få et Grønt Billån?

For at kunne få det attraktive lån skal du som minimum have 20% af bilens pris i udbetaling. Du skal samtidig være 360-, 365- eller Private Banking kunde. Er du i tvivl om dit kundeforhold i Nykredit, kan du kontakte din rådgiver.

Så meget koster det at låne til en ny bil med Grønt Billån som BoligBank 360- eller 365-kunde?*

Bilens pris 200.000 300.000 400.000
Din udbetaling 40.000 60.000 80.000
Samlet kreditbeløb (udbetalt lånebeløb) 160.000 240.000 320.000
Mdl. bruttoydelse 1.735 2.602 3.532
ÅOP 1,0% 1,0% 1,5%
Debitorrente (variabel) 1,00% 1,00% 1,00%
Løbetid 8 år 8 år 8 år
Samlede kreditomkostninger 6.544 9.816 19.021
Samlet bruttoydelse 166.544 249.816 339.021

*Forudsætninger

For at få et Grønt Billån, skal din nye bil enten være en elbil eller en plug-in hybridbil. Du skal desuden være 360,- 365 eller Private Banking kunde i Nykredit.

Vi skal godkende din økonomi, før du kan få et Grønt Billån. Lånet etableres i Nykredit Leasing, men formidles af Nykredit Bank. Der er fortrydelsesret på lånet.

Lånet kan maksimalt løbe i 8 år. For brugte biler vil Nykredit Leasing foretage en konkret vurdering af, hvor lang løbetid der kan tilbydes, baseret på bilens karakteristika, herunder alder.

Oprettelsesgebyr på 0 kr. For lån større end 300.000 kr. opkræves et gebyr for panthaverinteresseforsikring og tinglysning (krav om pant på 60%). Særlige vilkår gælder for Private Banking- og Private Banking Elite-kunder. I beregningerne indgår ikke omkostninger til obligatorisk kaskoforsikring.

Bedst i test på lån til elbiler i 2022

Forbrugerrådet Tænk har den 16. februar 2022 testet lån til elbiler og konkluderer, at Nykredit har de laveste priser med et Grønt Billån.

Derfor får Nykredit det eftertragtede stempel ”Bedst i test” for lån til elbiler.

Læs mere om test-resultatet her.

Sådan optager du et lån til elbil og plug-in hybridbil

Hvis du overvejer at investere i en ny bil, eller hvis du skal købe bil for første gang, er det altid en god idé at tale med en rådgiver. 

Sammen gennemgår vi din økonomi og vurderer, hvilket lån der er det rigtige for dig. Så snart du er godkendt til lånet, ved du præcis, hvor mange penge du kan købe bil for.

Du kan finansiere din nye bil helt eller delvist med et Grønt Billån. Har du fx planer om at sælge din nuværende benzin- eller dieselbil, kan du bruge det, du tjener på salget, som delvis finansiering. Du skal altid selv lægge en vis procentdel af bilens pris som udbetaling, og dit lån vil derefter dække resten.

Vil du høre mere om dine muligheder for at få et Grønt Billån?

Særligt god forsikring til din elbil

Hos os kan du kombinere et Grønt Billån til finansiering af elbil med en ekstra attraktiv forsikring hos Privatsikring.

Hos Privatsikring kan du nemlig få en skræddersyet elbilforsikring til 0 kr. i de første tre måneder.  Læs mere om Elbilforsikring her.

Hvorfor kan du få et Grønt Billån?

Du kan få et Grønt Billån, fordi Nykredit primært er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at vi deler Nykredits fremgang med dig i form af en række særlige fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og Grønt Billån er blot én af dem.

Flere grønne løsninger

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.
Få et Grønt BoligLån

Bestil et EnergiTjek af din bolig

Med et EnergiTjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Bestil et EnergiTjek

Prøv Energiberegneren og se din boligs grønne potentiale

Hvad kan du spare ved at skifte varmekilde eller isolere dit hus? Og hvad betyder det for miljøet. Prøv Energiberegneren og få svaret med det samme.
Prøv Energiberegneren