Personoplysninger og brug af cookies

I Nykredit vil vi gerne give dig den bedste rådgivning og de bedste løsninger. Jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi rådgive dig - derfor registrerer og bruger vi oplysninger om dig. Oplysningerne hjælper os desuden med at beskytte dig mod svindel og med at leve op til de lovkrav, der gælder for os som en finansiel institution.

Vi beskytter dine personoplysninger

Det er vigtigt for os at passe godt på dine oplysninger. Vi deler kun dine personoplysninger, hvis loven kræver det, eller hvis du har givet os tilladelse til det.

Som finansielt institut skal vi kunne udveksle dokumenter på en sikker måde. Du kan derfor sende dokumenter og beskeder til din rådgiver via nedenstående link.

Send dokumenter

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.

Du har mulighed for at bestille en oversigt over personlysninger, du selv har afleveret til Nykredit Bank og/eller Nykredit Realkredit (Dataportabilitet).

Bestil oversigt - kunde

Bestil oversigt - ansat, tidligere ansat eller ansøger 

Her kan du søge om sletning af dine personoplysninger i Nykredit Bank og Nykredit Realkredit.

Søg om sletning af personoplysninger

Spørgsmål til behandling af personoplysninger
Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Nykredit Banks databeskyttelsesrådgiver
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V
databeskyttelsesraadgiver@nykredit.dk

Utilfreds med behandling af personoplysninger
Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til:

Nykredit Bank A/S
Klageservice
Kalvebod Brygge 1-3
1780 København V
klageansvarlig@nykredit.dk

eller:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk