Boligkøb

BoligGO – bliv klar til at købe på 24 timer

BoligGO er til dig, som har brug for at rykke hurtigt på drømmeboligen. Du får et møde med en rådgiver inden for en time, og du får besked om dine muligheder, inden for 24 timer efter du har indsendt den nødvendige dokumentation. BoligGO kan pt. kun bruges til ejerboliger og sommerhuse.

Hastighed kan være altafgørende, når du har fundet drømmeboligen, og skal have finansieringen på plads. Vi er klar til at rydde skrivebordet, når det gælder, så du kan komme i mål med dit boligkøb.

Sådan foregår BoligGO-processen

  1. Udfyld vores kontaktformular her på siden og bliv kontaktet af os, ring til os på 44559800 eller mød fysisk op i et af vores Nykredit-centre. Vi stiller nogle spørgsmål om din økonomi, fortæller dig om boligkøbsprocessen, og hvad du skal sende til os, for at vi kan godkende dig til at købe.
  2. Du sender os de oplysninger, vi skal bruge. Vi giver dig en vejledning til, hvor du finder oplysningerne, og hvordan du sender dem sikkert til os efter vores indledene snak. Vil du være lidt på forkant, kan du her se, hvilke oplysninger vi som udgangspunkt skal bruge fra dig.
  3. Inden for 24 timer, efter at vi har modtaget dokumenterne fra dig, får du enten et GO til at købe boligen, eller vi fortæller dig, hvilke alternativer du har.
  4. Så snart du har GO fra os, kan du kontakte ejendomsmægleren og sige, at banken har godkendt, og at du er klar til at købe.

Start BoligGO

  • Ring til os på tlf.: 44 55 98 00 eller
  • Udfyld vores formular her på siden og bliv kontaktet af os inden for én time

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Kom godt videre

Hvad kan du købe bolig for?

Inden du begynder at kigge på ny bolig, er det godt at have et overblik over, hvor meget boligen må koste. Start med at lave en vejledende beregning på, hvor meget du kan købe bolig for. Så er du godt på vej.

Hvad koster det at låne til en ny bolig?

Når du har fundet din drømmebolig, kan du bruge beregneren her til at se, hvad det cirka vil koste pr. måned at låne penge til finansieringen i Nykredit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.