Billigst i test – TÆNK anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Forbrugerrådet Tænk Penge har testet realkreditlån og konkluderer at Totalkredit er klart billigst. Derfor tildeles Totalkredit stemplet ’Tænk Anbefaler’. Det sker for anden gang i streg.

Overvejer du at købe en ny bolig? Så er der penge at spare, hvis du finansierer købet gennem Nykredit/Totalkredit. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænks nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Nykredit/Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

Foreningsejerskab er et vindende koncept

Afgørende for, at Nykredit/Totalkredit er billigst i testen, er konceptet KundeKroner, som er en rabat på den bidragssats, du betaler, for at have et realkreditlån hos Totalkredit. KundeKroner er en ud af flere ForeningsFordele, som du kan få, fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit, der har som erklæret mål at give så meget som muligt af Nykredit-koncernens overskud tilbage til kunderne. Foreningsejerskab betaler sig med andre ord.

Læs hele testen her: Der ER prisforskelle på realkreditlån

Sådan har Forbrugerrådet Tænk testet

  • Tænk har testet i alt 8 lånesituationer – fire med 80 procent belåningsgrad, fire med 60 procent belåningsgrad.
  • I testen indgår fastrentelån med afdrag, rentetilpasningslån (femårigt) med afdrag og afdragsfrit samt kortrentelån med afdragsfrihed.
  • I samtlige otte lånesituationer i testen er Nykredit/Totalkredit altså billigst målt på de løbende låneomkostninger, når Kundekroner medregnes.

Forbrugerrådet Tænk Penge: Der ER prisforskelle på realkreditlån

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Godt nyt til byggeivrige danskere: Ny type lån gør grundkøb billigere

Har du udset dig en grund og er klar til at bygge drømmeboligen? Så er der gode nyheder. Nykredit lancerer et særligt attraktivt lån, der reducerer dine udgifter og giver dig ro til at fokusere på byggeprojektet.
Bolig | 3 min

Nu kan du igen søge tilskud fra Bygningspuljen

Nu kan du igen søge tilskud til dine energirenoveringer fra statens Bygningspulje. For at komme i betragtning til et tilskud, skal din bolig i de fleste tilfælde have et gyldigt energimærke. Det hjælper vi dig med at få.
Bolig | 3 min

Boligejere med Tilpasningslån kan se frem til rentebesparelse

Er du en af de 20.000 boligejere med et Tilpasningslån i Totalkredit? Så kan du glæde dig – renten på dit lån bliver nemlig snart lavere.