Foreningsejerskab betaler sig: Nykredit udbetaler millionbeløb til kunder

Du kan godt glæde dig, hvis du er kunde i Nykredit. Den 20. januar udbetaler vi nemlig knap 100 mio. kr. i KundeRabat til vores kunder. Det er blot én af fordelene ved at samle sin økonomi i en foreningsejet bank.

Har julefejringen tæret på pengebeholdningen? I så fald kan vi indlede året med gode nyheder – i hvert fald, hvis du er kunde i Nykredit. Den 20. januar får ca. 100.000 danskere nemlig sat deres årlige KundeRabat ind på NemKontoen.

KundeRabat er en rabat på udvalgte gebyrer, du som kunde i Nykredit betaler i løbet af et år, eksempelvis gebyrer på betalingskort eller låneomlægning. Sammenlagt bliver der udbetalt ca. 95 mio. kr. tilbage til Nykredits kunder.

”Nykredit er ejet af en forening af kunder – Forenet Kredit. Det betyder, at en del af Nykredit-koncernens overskud går tilbage til kunderne i form af en lang række fordele. Derfor kan vi som en del af vores ForeningsFordele i løbet af den kommende uge give 95 mio. kr. tilbage til 100.000 kunder i KundeRabat. Det betyder, at vores kunder kan mærke, at foreningsejerskab betaler sig,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Foreningsejerskab gør rabatten mulig

Du får KundeRabat, fordi Nykredit primært er ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Foreningsejerskabet betyder, at vi deler Nykredits fremgang med vores kunder i form af en række særlige fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og KundeRabat er blot én af dem.

Fakta om udbetalingen 20. januar

  • Så meget udbetaler vi: 94.758.491 kroner.
  • I gennemsnit får kunderne 908 kr. tilbage i KundeRabat
  • Mellem 13.- og 19. januar får ca. 70.000 kunder besked fra Nykredit om, at der er KundeRabat på vej til dem.

KundeRabat afhænger af dit kundeforhold

Som kunde sparer du rabatten op løbende. Når året er gået, trækker vi automatisk din opsparede KundeRabat fra de gebyrer, du har betalt, og så får du penge tilbage. Jo mere af din økonomi du samler hos os, des større kan din rabat blive. KundeRabat gælder pr. kunde, så er I et par, som begge er kunder, optjener I rabatten begge to.

Som kunde får du automatisk KundeRabat, hvis du har din daglige økonomi og din boligfinansiering gennem Nykredit, eller hvis du er Private Banking-kunde og har betalt gebyrer til Nykredit i løbet af 2021.

Spar på gebyrerne med KundeRabat

Når du som privatkunde har din daglige økonomi og din boligfinansiering hos os, kan du få KundeRabat.
Læs mere om KundeRabat

KundeKroner er en kontant fordel på dit realkreditlån

Har du realkreditlån gennem Totalkredit? Så får du KundeKroner.
Læs mere om KundeKroner

Se alle dine ForeningsFordele

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på gebyrer på lån og investeringer.
Se alle foreningsfordele