Slut med negativ rente for privatkunder

Den seneste tids rentestigninger har medført, at Nykredit har valgt at sætte indlånsrenten op til 0% for privatkunder.

Er du blandt de privatkunder, der igennem et stykke tid har betalt negativ rente? Så kan du nu glæde dig over, at det i Nykredit er slut med at betale for at have over 100.000 kr. stående. Nykredit hæver nemlig renten til et rundt 0 for privatkunder, og dermed kan du som privatkunde have selv store summer stående på din bankkonto uden at skulle betale en negativ rente for det.

Er du erhvervskunde, vil du fremover også slippe billigere, når du har penge stående på kontoen. Indlånsrenten for erhvervskunderne bliver hævet med op til 0,50%. De fleste erhvervskunder har individuelle aftaler, derfor er det forskelligt, hvordan renten lander.

“Med den seneste justering fra Nationalbanken og endnu en forventet justering på vej i september, har vi i Nykredit besluttet, at det nu skal være slut med negative indlånsrenter for vores privatkunder. Derfor tilbyder vi allerede pr. 22. juli privatkunder en indlånsrente på 0%”, siger Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit.

Du kan læse mere om alternativer til at have penge stående på en konto og se, hvilke konti der er omfattet af ændringen, her.

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Boligprisprognose: Nu falder boligpriserne

Rentestigninger, inflation og stigende energipriser kommer til at presse priserne på boligmarkedet, viser ny Boligprisprognose fra Nykredit. Huspriserne er allerede faldet.
Bolig | 3 min

Læg dit lån om, og skær en stor luns af din gæld

Renterne er steget, og det gør det muligt for dig at skære en luns af din gæld, hvis du har et lån med en fast, lav rente. Men du løber samtidig en risiko påpeger chefanalytiker i Totalkredit Sune Malthe-Thagaard.
Privatøkonomi | 4 min

Er du ramt af de høje energipriser?

Mange boligejere oplever for tiden, at de tårnhøje energipriser sætter deres daglige økonomi under hårdt pres. I Nykredit er vi klar med en vifte af muligheder til dig som kunde, uanset om du i en periode har brug for hjælp til at betale de ekstra udgifter til el- og varmeregningen, eller du er parat til en mere langsigtet løsning.