Nykredit indfører positiv indlånsrente og gør det mere attraktivt at spare op

Nykredit fjernede allerede i juli de negative renter på indlån og indfører nu positive renter på en række opsparingskonti til private. Det betyder bl.a., at du som kunde i Nykredit kan få op til 2,75% i rente og bonus på din Boligopsparing.

Nationalbanken hævede den 8. september sin rente med 0,75 procentpoint. Renteændringen betyder, at vi i Nykredit Bank kan tilbyde kunderne en række attraktive opsparingsprodukter, der gør det mere fordelagtigt for kunderne at spare op.

”Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan indføre positive indlånsrenter og kan gøre det mere attraktivt for vores privatkunder at spare op - uanset, om det er til bolig, pension eller noget helt tredje. I Nykredit Bank har privatkunderne ikke betalt negative renter siden juli, og vi er tilfredse med, at vi nu også kan fjerne de negative renter for erhvervskunder,” siger Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit Bank.

Nykredit Bank hæver renten på pensionskonti og børneopsparing til 0,75% for alle kundetilbud. Herudover indfører vi pr. 1. oktober et nyt opsparingsprodukt til bolighelkunder, som giver 0,4% i rente for alle indestående under 100.000 kr. og 0,75% for indeståender over 100.000 kr. For almindelige konti er renten fortsat 0%.

For BoligOpsparing kan kunder få 0,5% om året af de første 300.000 kr. og 0,75% for den del af opsparingen, der overstiger 300.000 kr. Finansierer man sit boligkøb gennem Nykredit får du fortsat en bonus på 2,25% om året af de første 300.000 kr. 

Herudover fjerner Nykredit Bank også de negative renter for erhvervskunder og hæver renten fra -0,50 op til 0%.

Rentestigningerne betyder også, at udlånsrenten for både privat- og erhvervskunder stiger med 1,25 procentpoint. For udvalgte låntyper – som fx Grønt BoligLån – vil stigningen dog være lidt mindre. Mange kunder vil opleve, at den højere rente ikke betyder en større betaling hver måned, men at lånet bliver betalt af over en længere periode.

Som følge af de to rentestigninger fra Nationalbanken 21. juli og senest 8. september på hhv. 0,50 procentpoint og 0,75 procentpoint har Nykredit valgt at justere udlånsrenten med samlet 1,25 procentpoint.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 2 min

Ny måling: Nykredit er årets bæredygtige højdespringer

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Det viser ny måling fra EPSI Rating Group.
Privatøkonomi | 4 min

Nye muligheder for indbetaling på din aldersopsparing

En ny politisk aftale betyder, at man hæver loftet for indbetaling på en aldersopsparing. Og det kan blive meget fordelsagtigt for dig.  
Privatøkonomi | 3 min

Nykredits kunder er blandt de mest tilfredse i ny måling

Årets måling af kundetilfredsheden i banksektoren viser, at Nykredits privatkunder er blandt de mest tilfredse. Det viser ny måling fra EPSI Rating.