Nykredit hæver renten på indlån og sikrer attraktive opsparingsmuligheder til bolig og den grønne omstilling

Nykredit hæver nu renten på en række forskellige indlånskonti og opsparingskonti til bolig og grønne tiltag. Det sker på bagkant af rentestigningerne fra den Europæiske Centralbank og Nationalbanken.

Nu bliver det endnu mere attraktivt for kunder i Nykredit at spare op. De seneste renteændringer fra Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken i februar og marts betyder, at vi i Nykredit Bank nu kan gøre det mere attraktivt at spare op til bl.a. grønne formål og bolig. Samtidig hæver vi renten på lønkonto, så alle kunder nu får positiv rente på indlån. Herudover hæver vi udlånet op til 0,25% på udlån for privatkunder.

Som følge af vores foreningsejerskab og fokus på boligejere og den grønne omstilling, vil vi gerne gøre det nemmere og billigere for vores kunder at træffe grønne valg – også i tider med økonomisk uro og stigende renter. Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan tilbyde vores kunder en mere attraktiv rente til at spare op til både bolig og grønne formål, og at vi samtidig kan tilbyde, at alle kunder får positiv rente,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Med fokus på boligejerne og den grønne omstilling tilbyder Nykredit på de to opsparingsprodukter, Boligopsparing og Grøn Opsparing, pt. helt op til 3,25% i rente inkl. rentebonus. Det er en del af de fordele, vores kunder kan få, fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder. Samtidig justerer vi udlånsrenten på Friværdikontoen med 0,25 procentpoint. Renten på øvrigt udlån for privatkunder holdes i ro.

Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan tilbyde vores kunder en mere attraktiv rente til at spare op til både bolig og grønne formål, og at vi samtidig kan tilbyde, at alle kunder får positiv rente.

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit

Er du kunde med din daglige økonomi og boligfinansiering i Nykredit bliver renten på lønkonto hævet med 0,50 procentpoint til 0,75%. For bankkunder med få finansielle produkter i Nykredit Bank hæves renten på lønkonto til 0,25%.

For OpsparingsKonto hæves renten med 0,25 procentpoint til pt. 1,0% på de første 100.000 kr. Har man mere end 100.000 kr. stående, får man en variabel rente på 1,5%.

For Grøn Opsparing og BoligOpsparing hæves renten med 0,25 procentpoint til en rente på 1,0% på de første 300.000 kr. Har man over 300.000 kr. stående hæves renten til 1,5%. På både Grøn Opsparing og BoligOpsparing får man derudover en bonusrente på p.t. 2,25% om året af de første 300.000 kr. oveni.

Det betyder, at kunderne pt. kan få helt op til 3,25% i rente inkl. rentebonus. Ved Grøn Opsparing kan man få bonusrenten, når man bruger opsparingen på grønne formål, der er godkendt af Nykredit, fx køb af en elbil eller visse energiforbedringer i boligen. På BoligOpsparing får man bonusrenten, hvis man bruger opsparingen på at finansiere et boligkøb via Nykredit. De nye indlånsrenter gælder fra 14. april 2023.

Grøn Opsparing, BoligOpsparing og OpsparingsKonto er uden binding, så man kan frit indsætte og hæve penge.

Vi hæver udlånsrenten på vores Friværdikonto op til 0,25%. Det gør vi ved at hæve renten med 0,25 procentpoint gældende fra 15. maj 2023.

For erhvervskunder hæves renten på indlån til en samlet rente på 0,35%. De nye indlånsrenter gælder fra 21. april. Den variable udlånsrente til erhvervskunder hæves med 0,85 procentpoint gældende fra 24. maj 2023.

Nykredit Bank vil i den kommende tid kontakte kunderne for at informere om de nye rentesatser.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Er du allerede kunde i Nykredit, så kontakt din rådgiver i netbanken, hvis du har spørgsmål til ændringen af indlånsrenten og dine forbedrede muligheder for at spare op.

Er du endnu ikke kunde, så bliv klogere på dine muligheder i Nykredit Bank. Du kan også udfylde kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Grønt Billån er Bedst i test for andet år i træk

Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. I den store undersøgelse har Forbrugerrådet Tænk undersøgt de bedste og billigste lån til elbiler.
Privatøkonomi | 5 min

Konfirmation: Værd at vide om pengegaver, opsparing og investering

Det er sæson for konfirmationer, og titusindvis af unge mennesker går i disse uger og tæller ned til den store dag. Ikke mindst glæder de sig helt sikkert til den del, der handler om gaver - også den flade slags, der kan ligge i en konvolut. Men hvordan giver du bedst en pengegave som forælder eller gæst? Og hvor meget må du give?
Privatøkonomi | 5 min

Gode råd til dig, der drømmer om at købe sommerhus trods uroligt marked

Efter nogle år med fuldt drøn på sommerhusmarkedet går det nu langsommere. Renterne er steget, og der har tilmed været meget uro på rentemarkederne. Drømmer du alligevel om at drikke kaffe på terrassen foran dit eget sommerhus, giver chefanalytiker i Totalkredit, Sune Malthe-Thagaard, her gode råd til valg af lån i et uroligt rentemarked.