Nykredit hæver renten på indlån og sikrer attraktive opsparingsmuligheder til bolig og den grønne omstilling

Mand og kvinde ved computer

Nykredit hæver nu renten på en række forskellige indlånskonti og opsparingskonti til bolig og grønne tiltag. Det sker på bagkant af rentestigningerne fra den Europæiske Centralbank og Nationalbanken.

Nu bliver det endnu mere attraktivt for kunder i Nykredit at spare op. De seneste renteændringer fra Den Europæiske Centralbank og Nationalbanken i februar og marts betyder, at vi i Nykredit Bank nu kan gøre det mere attraktivt at spare op til bl.a. grønne formål og bolig. Samtidig hæver vi renten på lønkonto, så alle kunder nu får positiv rente på indlån. Herudover hæver vi udlånet op til 0,25% på udlån for privatkunder.

Som følge af vores foreningsejerskab og fokus på boligejere og den grønne omstilling, vil vi gerne gøre det nemmere og billigere for vores kunder at træffe grønne valg – også i tider med økonomisk uro og stigende renter. Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan tilbyde vores kunder en mere attraktiv rente til at spare op til både bolig og grønne formål, og at vi samtidig kan tilbyde, at alle kunder får positiv rente,” siger Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit.

Med fokus på boligejerne og den grønne omstilling tilbyder Nykredit på de to opsparingsprodukter, Boligopsparing og Grøn Opsparing, pt. helt op til 3,25% i rente inkl. rentebonus. Det er en del af de fordele, vores kunder kan få, fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder. Samtidig justerer vi udlånsrenten på Friværdikontoen med 0,25 procentpoint. Renten på øvrigt udlån for privatkunder holdes i ro.

Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan tilbyde vores kunder en mere attraktiv rente til at spare op til både bolig og grønne formål, og at vi samtidig kan tilbyde, at alle kunder får positiv rente.

Tonny Thierry Andersen, koncerndirektør i Nykredit

Er du kunde med din daglige økonomi og boligfinansiering i Nykredit bliver renten på lønkonto hævet med 0,50 procentpoint til 0,75%. For bankkunder med få finansielle produkter i Nykredit Bank hæves renten på lønkonto til 0,25%.

For OpsparingsKonto hæves renten med 0,25 procentpoint til pt. 1,0% på de første 100.000 kr. Har man mere end 100.000 kr. stående, får man en variabel rente på 1,5%.

For Grøn Opsparing og BoligOpsparing hæves renten med 0,25 procentpoint til en rente på 1,0% på de første 300.000 kr. Har man over 300.000 kr. stående hæves renten til 1,5%. På både Grøn Opsparing og BoligOpsparing får man derudover en bonusrente på p.t. 2,25% om året af de første 300.000 kr. oveni.

Det betyder, at kunderne pt. kan få helt op til 3,25% i rente inkl. rentebonus. Ved Grøn Opsparing kan man få bonusrenten, når man bruger opsparingen på grønne formål, der er godkendt af Nykredit, fx køb af en elbil eller visse energiforbedringer i boligen. På BoligOpsparing får man bonusrenten, hvis man bruger opsparingen på at finansiere et boligkøb via Nykredit. De nye indlånsrenter gælder fra 14. april 2023.

Grøn Opsparing, BoligOpsparing og OpsparingsKonto er uden binding, så man kan frit indsætte og hæve penge.

Vi hæver udlånsrenten på vores Friværdikonto op til 0,25%. Det gør vi ved at hæve renten med 0,25 procentpoint gældende fra 15. maj 2023.

For erhvervskunder hæves renten på indlån til en samlet rente på 0,35%. De nye indlånsrenter gælder fra 21. april. Den variable udlånsrente til erhvervskunder hæves med 0,85 procentpoint gældende fra 24. maj 2023.

Nykredit Bank vil i den kommende tid kontakte kunderne for at informere om de nye rentesatser.

Vil du høre mere om dine muligheder?

Er du allerede kunde i Nykredit, så kontakt din rådgiver i netbanken, hvis du har spørgsmål til ændringen af indlånsrenten og dine forbedrede muligheder for at spare op.

Er du endnu ikke kunde, så bliv klogere på dine muligheder i Nykredit Bank. Du kan også udfylde kontaktformularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

Relaterede Artikler

Privatøkonomi | 3 min

Nykredit sætter indlånsrenten op

Er du privatkunde med din økonomi samlet i Nykredit, kan du se frem til at få 1,75% i rente på din lønkonto. Samtidig gør vi det endnu mere attraktivt for dig at spare op, fordi renten på opsparingskonti også bliver sat op.
Privatøkonomi | 3 min

Hvad skal der dog ske med de sommerhuse?

Sommerhussæsonen er allerede skudt i gang, og det betyder også, at sommerhusmarkedet er kommet ud af sin vinterdvale.
Privatøkonomi | 3 min

Overraskende stigning i ejerlejlighedspriserne i februar

Trods forventninger om et prisfald på ejerlejligheder i februar, som følge af en markant stigning i boligskatten ved årsskiftet, er priserne i stedet steget med 0,2%. Der gemmer sig faktisk flere overraskelser fra Boligsidens tal fra februar. Det fortæller Nykredits boligøkonom Mira Lie Nielsen.