Grønt Billån er Bedst i test for andet år i træk

Bedst i test

I 2023 gav Forbrugerrådet Tænk det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. Det sker for andet år i træk. I den store undersøgelse har Forbrugerrådet Tænk undersøgt de bedste og billigste lån til elbiler.

Meget lave årlige omkostninger – det har for andet år i træk sikret Grønt Billån Bedst i test-stemplet i Forbrugerrådet Tænks store undersøgelse af lån til elbiler. Den meget lave ÅOP (årlige omkostninger i procent) bringer Grønt Billån helt op øverst på skamlen.

”Nykredit Banks elbillån er et rigtig godt lån, hvor der tilbydes meget lave ÅOP,” står der blandt andet i Forbrugerrådet Tænks bedømmelse. Testen med overskriften ”Her er de bedste og billigste lån til elbiler” lægger også vægt på, at Grønt Billån i det fleste lånescenarier kan fås uden etableringsomkostninger, og at der ikke er løbende gebyrer eller omkostninger til førtidig indfrielse.

Overvejer du elbil?

Hvis du overvejer at købe en elbil, kan vi hjælpe dig godt på vej. Ud over et billigt Grønt Billån kan du også få finansiering af og rabat på elbil-ladestander samt en attraktiv elbilforsikring hos vores samarbejdspartner Privatsikring.

Læs mere om Grønt Billån

Sådan foregik testen

  • Forbrugerrådet Tænk har testet billån til elbiler fra 11 pengeinstitutter.
  • De har taget udgangspunkt i seks forskellige lånesituationer: to lånesituationer ved køb af en elbil til 550.000 kroner og fire lånesituationer ved køb af en elbil til 300.000 kroner.
  • De har testet med udgangspunkt i udbetaling på henholdsvis 20 procent og 30 procent af bilens værdi.
  • Lånets ÅOP er den væsentligste testparameter. De har beregnet ÅOP ved en løbetid på otte og fem år.

RELATERET INDHOLD

Få et Grønt Billån til elbil

Drømmer du om en bil, der kører på el? Med et Grønt Billån kan du blive grønnere kørende allerede nu.

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.

Skift til elbil

Er drømmen at blive grønnere kørende, så hjælper vi dig godt på vej. Her kan du læse om lån til elbil, rabat på ladestander og elbilforsikring.