Spar op til uforudsete udgifter

Går vaskemaskinen i stykker, eller bryder bilen sammen? Det kan være rart at have lidt stående på kontoen, så budgettet ikke skrider.

Ro i hverdagen

Det er en rigtig god idé at have en opsparing, som kan hjælpe dig, hvis fx tandlægeregningen pludselig bliver stor, bilen bryder sammen, eller opvaskemaskinen går i stykker. Det er de færreste, der bare lige kan købe en ny opvaskemaskine.

Derfor er det godt at have sparet op til uforudsete udgifter. Det giver dig ro i hverdagen og sikrer, at dit budget for den enkelte måned ikke skrider, hvis du lige pludselig får brug for penge til noget ekstra.

Kom godt videre

OpsparingsInvest

OpsparingsInvest er til dig, der ønsker at investere dine frie midler, og som forventer professionel pleje af din investering.

Din opsparing

Vi har samlet en række gode råd til din opsparing, så du slipper for økonomiske bekymringer. Du kan også se, hvilke opsapringsprodukter du kan få glæde af i Nykredit.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.