Spar handelsgebyret med KurtageFrihed, når du investerer i vores svanemærkede fonde

Kvinde sidder med computer og kreditkort

Overvejer du at investere bæredygtigt? Så er der en lille ekstra fordel til dig som kunde i Nykredit. Du får nemlig KurtageFrihed, når du investerer Svanemærket.

Som kunde i Nykredit sparer du handelsgebyret – den såkaldte kurtage – når du investerer i en af de svanemærkede fonde fra Nykredit Invest, Sparinvest og Sparindex.

KurtageFrihed er en af de mange ForeningsFordele, du får som kunde i Nykredit.

Sådan fungerer KurtageFrihed

Du bliver automatisk fritaget for kurtage, når du som kunde i Nykredit investerer i en af de svanemærkede fonde i Nykredit Invest, Sparinvest eller Sparindex.

  • Du sparer både handelsgebyret, når du investerer selv via netbanken, og når du får din rådgiver til at investere for dig.*
  • Rabatten gælder til og med 2024. Se vilkårene for KurtageFrihed her.

*Vær opmærksom på, at Kurtagefrihed kun gælder ved køb af de svanemærkede fonde. Når du sælger, skal du betale handelsomkostninger. Se vilkårene for KurtageFrihed her.

Se alle de Svanemærkede fonde hos Nykredit Invest, Sparinvest og Sparindex.

Læs mere om investering og fordele

Investér hos Nykredit Invest

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsfonde, som har hver sit særlige fokus - fx bæredygtighed, lange obligationer, danske aktier, internationale aktier, taktisk allokering og Alternativer m.fl..

Se alle dine ForeningsFordele

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på gebyrer på lån og investeringer.

Læs nyheder om investering på Investor Insights

Hold dig opdateret med artikler, videoer og de nyeste podcasts om aktuelle finansnyheder på Nykredit Investor Insights.