Investering

Investeringer kan altid tilpasses dine ønsker til afkast og risiko. Men om investering er det rigtige for dig, afhænger af hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.

Spare op eller investere?

Investeringer kan være en god måde at få din formue til at vækste på. Investeringer vil give et højere afkast, end hvis du lader væksten af dit indestående bero på renter alene. Du kan fx vælge at investere din pensionsopsparing eller lade dine frie midler investere via en særlig konto til dette formål.

Det er vigtigt at huske på, at investeringer skal ses som en langsigtet økonomisk investering. Hvor aggressiv en vækst, du kan forvente, afhænger bl.a. af, om du investerer i aktier eller obligationer samt din risikovillighed.

På denne side finder du en række gode råd om investering i forhold til, hvor du er i investeringsprocessen:

Du kan også se vores forskellige investeringsprodukter.

Se investeringsprodukter

Før du investerer

Overvejer du om investering er noget for dig? Det er slet ikke svært at komme i gang med at investere, men det kan være godt at have lidt grundlæggende viden, inden du begynder.

Klar til at investere

Du er klar til at investere. Her er en oversigt over, hvad du skal overveje, når du har besluttet dig for at investere.

Se vores investeringsprodukter

En aktiesparekonto giver dig mulighed for let at investere i aktier og en lang række aktiefonde på mere fordelagtige vilkår. Det er let at oprette og vi ordner det praktiske ift. SKAT.

Læs mere om aktiesparekontoen

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, der hver har sit særlige fokus.

Læs mere om Nykredit Invest

Du kan forstørre dit barns børneopsparing, hvis du investerer den. Med BørneInvest i Nykredit får du professionel investering af børneopsparing i værdipapirer.

Læs mere om BørneInvest

PensionsInvest er et fleksibelt pensionsprodukt fra Nykredit, som giver dig professionel pleje af din pensionsopsparing.

Læs mere om Pensionsinvest

Vil du investere dine opsparede frie midler? Og vil du have professionel pleje af din investering? Så er OpsparingsInvest muligvis noget for dig.

Læs mere om OpsparingsInvest

Du har mulighed for at investere i obligationer og andre former for gældsinstrumenter, som er udstedt af Nykredit.

Læs mere om investering i obligationer

Har du en investerbar formue på mere end 2 mio. kr. bør du overveje at få en porteføljeaftale med Privat Portefølje.

Læs mere om Privat Portefølje

Med Nykredit Individuel Investeringsaftale får du en skræddersyet og fleksibel rådgivningsaftale, hvor vi sammensætter en portefølje, som lever op til dine behov.

Læs mere om Individuel Investeringsaftale

Du investerer allerede

Du er allerede godt i gang med at investere. Når du investerer kan det være interessant at følge med i markedet, læse analyser eller deltage på vores webinarer om investering.