Din investering og opsparing

Investeringer kan altid tilpasses dine ønsker til afkast og risiko. Men om investering som alternativ til opsparing er det rigtige for dig, afhænger af hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.

Spare op eller investere?

Investeringer kan altid tilpasses netop dine ønsker til afkast og risiko. Men om investering som alternativ til opsparing er det rigtige for dig, afhænger af hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage. Investering kan være det mest fornuftige, hvis du sparer op til en jordomrejse om 3 år, men skal du bruge pengene på en ny bil eller en større fest allerede om et halvt år, skal du måske vælge ikke at investere.

Vigtigste overvejelser ved investering

Se webinar om lave renter: Hvad betyder det for dig?

Bliv klogere på, hvordan du som investor og boligejer passer på din opsparing, når renterne er lave. Webinaret er afholdt 3. februar 2020.

Se webinaret

Så meget kan dine penge være værd

Hver dansker har, iflg. Nationalbanken, i gennemsnit 142.300 kr. stående i banken. Penge, der i nuværende lavrentesituation bliver mindre værd, jo længere de står til næsten 0% i rente.
Selvom det lave renteniveau er godt for boligejerne, er det mindre godt, hvis man sætter sine penge i banken. Så har du et større beløb stående, bør du overveje at investere dem i stedet.

Læs mere

Investerings- og opsparingsprodukter

Vi tilbyder en række investerings- og opsparingsprodukter, som du kan sammensætte til netop dine behov.

Hvordan vil du helst investere?

Hvis du vil investere dine penge har du tre muligheder: Du kan investere selv, investere sammen med os eller lade os investere pengene for dig.

Få overblik med InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Prøv InvesteringsGuiden

Online værdipapirhandel

Hvis du selv vil investere dine penge, er det nemt, billigt og overskueligt at handle værdipapirer i Nykredits netbank, MitNykredit.

Se hvordan du handler online