Emerging markets-forvalter deler indsigter om lande og sektorer

Sydøstasiatiske lande som Indonesien, Vietnam og Filippinerne er nogle af de steder i udviklingslandene, hvor der er mest spændende investeringsmuligheder over de næste ti år. Sådan lyder det fra Sands Capital, der har specialiseret sig på området.

Har du nok emerging markets-aktier i din portefølje? Nykredit anbefaler i øjeblikket investorerne at være overvægtet i selskaber fra udviklingslandene, men hvor skal man mere præcist jagte afkast, når det kommer til lande og sektorer? Og hvordan forholder man sig til nogle af de udfordringer, der kan være ved at investere i f.eks. Sydøstasien, Latinamerika og så videre? Det er temaet for denne podcast, hvor gæst er Brian Christiansen, senior portfolio manager hos Nykredits samarbejdspartner Sands Capital.

Relaterede Artikler

Aktier | 16 min

Her er tre store temaer, der kan præge sommeren på markederne

Hvilke begivenheder og nyheder kan særligt komme til at rykke ved aktiemarkedet i løbet af sommeren? Det giver chefstrateg Frederik Engholm sine bud på i denne podcast.
Aktier | 15 min

Kongen af nøgletal: Derfor er USA's jobtal så afgørende for aktierne lige nu

Maj måneds jobrapport fra USA var ventet med stor spænding. Hør chefstrateg Frederik Engholms vurdering af, hvilke svar det gav et inflationsnervøst aktiemarked, og hvilken betydning det har for centralbankens handlinger og aktiemarkedets udvikling.
Aktier | 5 min

Det skal du være opmærksom på, hvis du vil handle aktier i sommeren

Bevæger du dig ud på aktiemarkedet i sommerperioden, skal du være opmærksom på, at der særligt i år er flere faktorer, der kan bidrage til aktieudsving, siger chefporteføljeforvalter.