EM nærmer sig: Sådan er de europæiske landes aktieform

EM i fodbold starter 11. juni, men det vil ikke se godt ud for de danske chancer, hvis den aktuelle aktieform skulle afgøre EM. Chefstrateg Klaus Dalsgaard gennemgår de trends, der aktuelt præger de europæiske aktiemarkeder.

KDH talsperson

Klaus Dalsgaard

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i samspillet mellem makroøkonomi og kapitalmarkederne med særligt fokus på renter og valutakurser.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 3 min

Den hellige treenighed: Sådan påvirker de tre vigtigste nøgletal aktiemarkedet

Som investor bliver man præsenteret for et hav af forskellige nøgletal. Men hvilke er egentlig de vigtigste, og hvad betyder de for markedet og dermed for dig som investor? Chefstrateg i Nykredit, Klaus Dalsgaard, gennemgår i denne video ’Den hellige treenighed’ - væksten, inflationen og renten - og hvordan de hænger sammen.
Investeringsmarkeder | 4 min

Dansk økonomi overrasker: Væksten fortsætter

Med en pandemi og en energi- og inflationskrise i bagagen er dansk økonomi nu godt på vej tilbage. I denne video giver Nykredits cheføkonom Palle Sørensen en status på dansk økonomi - og der er god grund til at tro, at den positive udvikling fortsætter.
Inspiration | 4 min

Årsopgørelsen 2023 – det skal du være opmærksom på

Fra den 11. marts kan du logge ind på skat.dk og se din årsopgørelse for 2023. Nykredits formueekspert, Jeanette Kølbek, fortæller her, hvad du bør være særligt opmærksom på, når du gennemgår din årsopgørelse.