Kongen af nøgletal: Derfor er USA's jobtal så afgørende for aktierne lige nu

Maj måneds jobrapport fra USA var ventet med stor spænding. Hør chefstrateg Frederik Engholms vurdering af, hvilke svar det gav et inflationsnervøst aktiemarked, og hvilken betydning det har for centralbankens handlinger og aktiemarkedets udvikling.

Frederik Engholm

Frederik Engholm

Chefstrateg i Nykredit

Ekspert i global økonomi, politik og markeder. Oversætter globale begivenheder til danskerne og viser, hvordan de navigerer sikkert gennem kapitalmarkedernes konstante turbulens.

Relaterede Artikler

Investeringsmarkeder | 25 min

Engholm i Washington med eksklusiv adgang til eksperter

Frederik Engholm er med på en linje fra Washington, hvor han er ovre for at deltage i IMF (Den Internationale Valutafond) og Verdensbankens store forårsmøde. Her har Nykredits chefstrateg blandt andet særlig adgang til forskellige topfolk, der kan give inspiration til hans arbejde, herunder nye investeringsmuligheder.
Investeringsmarkeder | 21 min

Optimisme efter rentemøder, men pas på mulig aktieboble

Nykredits chefstrateg, Frederik Engholm, afkoder centralbankernes og markedets signaler. Hør hvilke forventninger han har til fremtiden, inklusive hvor renten ligger henne, når året er omme, og om AI-hypen er ved at føre os ind i en ny aktieboble.
Aktier | 16 min

Pæne aktiestigninger, men fortsat udfordringer for markedet

Hvis de finansielle markeder var en patient, hvad ville termometeret så vise lige nu? Chefstrateg Frederik Engholm tager temperaturen på markedet og forklarer, hvad der kan få temperaturen til at stige eller falde.